Φέτος στην ΑΕΚ θα παίξει μπάλα και ο κόσμος!

Φέτος στην ΑΕΚ θα παίξει μπάλα και ο κόσμος!
Photo Credits: INTIME

Ο «Ενωσίτης» επιστρέφει πριν την έναρξη της σεζόν για την ΑΕΚ και προσδοκά να υπάρχει ένωση και συσπείρωση σε όλα τα επίπεδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φτάσαμε πια στην τελική ευθεία για την έναρξη της χρονιάς. Η ΑΕΚ μπαίνει με όνειρα και μεγάλες προσδοκίες, πως η φετινή σεζόν θα είναι τελείως διαφορετική από τις προηγούμενες.

Δεν είναι μόνο η επιστροφή στο «ναό», αλλά και η ευκαιρία να συνδυαστεί όλο αυτό με κατάκτηση τίτλων.

Καθυστέρησαν οι μεταγραφές

Έχουν ειπωθεί σχεδόν τα πάντα για τις μεταγραφές της ΑΕΚ. Η καθυστέρηση είναι δεδομένη και δεν επιδέχεται καμίας αμφιβολίας. Ωστόσο, δεν μπορεί κανείς να παραβλέψει, πως η ΑΕΚ λειτουργεί σε υγιείς βάσεις. Με νέο τεχνικό επιτελείο, με έναν προπονητή με τεράστια προσωπικότητα όπως είναι ο Ματίας Αλμέιδα, που έχει βρει τη ρίζα του προβλήματος και ψάχνει λύσεις. Η ΑΕΚ γίνεται ξανά ομάδα, έχει αρχές στο παιχνίδι της, βγάζει ένταση, διάθεση και πάθος για τη νίκη.

Θα μπορούσαν να έχουν γίνει περισσότερα πράγματα; Ενδεχομένως ναι. Από την άλλη, η ΑΕΚ εύλογα έχει θέσει τον πήχη ψηλά και δεν ψάχνει μπαζώματα και μετριότητες. Φάνηκε στις τέσσερις μεταγραφές μέχρι τώρα, που είναι μια προς μια. Έτσι πρέπει να είναι και οι επόμενες.


Η δύναμη του κόσμου

Ο κόσμος της ΑΕΚ απέδειξε ξανά φέτος, ίσως και περισσότερο από κάθε άλλη φορά, την αγάπη και τη στήριξη στην ομάδα. Τα εισιτήρια διαρκείας έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία και οδεύουν ολοταχώς προς τεράστιο ρεκόρ. Η καθημερινότητα της ΑΕΚ, όσα βίωσε στην Ολλανδία στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, όσα απίστευτα και μαγικά έγιναν στο διήμερο της παραμονής στην Κύπρο, δίνουν τον τόνο.

Σαφέστατα και ο κόσμος της ΑΕΚ πρέπει να έχει απαιτήσεις από την ομάδα. Είναι υποχρέωση του να ζητά πάντα το καλύτερο και να μη συμβιβάζεται με τίποτε λιγότερο από την κορυφή. Αλλά ας δείξουμε λίγη πίστη σε αυτό που έρχεται.

Είναι ιστορικά αποδεδειγμένο, πως όταν η ΑΕΚ είναι ενωμένη δεν μπορεί να την αντιμετωπίσει κανείς. Την τρέμουν και ξέρουν, πως δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα με την ΑΕΚ συσπειρωμένη. Να υπάρχουν απαιτήσεις, να ζητείται συνεχώς το καλύτερο, αλλά δεν χρειάζεται να δηλητηριαζόμαστε.


Αρχίζει το ματς

Οι μεταγραφές θα έρθουν και η ελπίδα είναι να αφορούν παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά. Το μεγάλο «μπαμ» όμως, θα είναι η «OPAP Arena» που θα πάλλεται και θα εκτινάσσει τη δυναμική της ΑΕΚ.

Κανείς δεν μπορεί να έχει παράπονο από τη στάση του κόσμου της ΑΕΚ. Ακόμα και πέρυσι, σε μια εφιαλτική περίοδο, κατά την οποία η ΑΕΚ δεν έδωσε την παραμικρή χαρά στον κόσμο της, το ΟΑΚΑ γέμιζε και η Ενωση είχε το δεύτερο καλύτερο ρεκόρ προσέλευσης σε όλο το πρωτάθλημα. Μέσα σε πίκρες, σε απογοητεύσεις, η ΑΕΚ είχε μοναδική σταθερά τον κόσμο της. Και αυτό είναι κάτι που επιβάλλεται να διατηρήσει και να μην απεμπολήσει.

Ας δείξουμε λίγη πίστη και τα καλύτερα είναι μπροστά μας. Η Νέα Φιλαδέλφεια μας περιμένει, η νέα ΑΕΚ μας θέλει δίπλα της. Δεν χρειάζεται να βαφτίζουμε το κρέας ψάρι, ούτε να ζούμε σε εικονική πραγματικότητα. Όσοι το έπραξαν, ήρθε η αλήθεια του γηπέδου να τους προσγειώσει ανώμαλα. Η ΑΕΚ προσπαθεί να αλλάξει και μας θέλει κοντά της. Με όλη τη δύναμη της ψυχής μας, να φωνάζουμε, να δίνουμε φτερά στα πόδια των παικτών, να τους κάνουμε εμείς μύθους και να ζήσουμε ξανά ιστορικές στιγμές.

Ο Ενωσίτης

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X