Εμμανουηλίδης στο enwsi.gr: «Θα δώσουμε τα πάντα για να κάνουμε ξανά την ΑΕΚ πρωταθλήτρια»

Εμμανουηλίδης στο enwsi.gr: «Θα δώσουμε τα πάντα για να κάνουμε ξανά την ΑΕΚ πρωταθλήτρια»

Ο νέος προπονητής της ανδρικής ομάδας Futsal της ΑΕΚ, Άγγελος Εμμανουηλίδης μιλάει για πρώτη φορά στο enwsi.gr για τον σχεδιασμό και τους στόχους της νέας σεζόν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια νέα σελίδα ανοίγει φέτος η ομάδα Futsal Ανδρών της ΑΕΚ με μοναδικό στόχο να επιστρέψει στο δρόμο των τίτλων και των επιτυχιών.

Σε αυτή την προσπάθεια η διοίκηση εμπιστεύτηκε την τεχνική ηγεσία στον Άγγελο Εμμανουηλίδη ο οποίος ανήκει στο προπονητικό τιμ της ΑΕΚ από το 2019. Ο ίδιος δείχνει να έχει συνειδητοποιήσει απόλυτα τις προσδοκίες και τις απαιτήσεις που έχει ο νέος του ρόλος και είναι έτοιμος να δουλέψει σκληρά για να οδηγήσει ξανά την ομάδα στην κορυφή. Ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, μίλησε για πρώτη φορά μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του τμήματος Futsal στο enwsi.gr αναλύοντας τις κινήσεις που έγιναν στον μεταγραφικό σχεδιασμό αλλά και τους στόχους της νέας σεζόν.

Αρχικά ο κ. Εμμανουηλίδης δήλωσε ικανοποιημένος από τις κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα για την στελέχωση του ρόστερ: «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με την ως τώρα στελέχωση της ομάδας. Κρατήσαμε τον βασικό κορμό. Προχωρήσαμε ήδη σε 3 προσθήκες παικτών (Βούλετιτς, Βιτίνιο και Γκαϊφίλλιας) και ανέβηκαν από την πρωταθλήτρια ομάδα της Κ18 3 παίκτες Αδαμόπουλος, Κωστάκης και Παυλίδης οι οποίοι έχουν πολλά να προσφέρουν στην ομάδα και στο άθλημα και μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί ακόμα μια προσθήκη ενός πολύ καλού παίκτη. Η διοίκηση ικανοποίησε απόλυτα όλα όσα θέλαμε και ζητήσαμε ως προπονητικό team».

«Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στον χαρακτήρα και τις δυνατότητες των παικτών»

Η ομάδα έχει ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν με τον νέο προπονητή να αναφέρεται στις απαιτήσεις που υπάρχουν: «Ξεκινήσαμε την προετοιμασία στις 8 Αυγούστου όμως οι παίκτες είχαν ήδη λάβει ένα πρόγραμμα μεταβατικής περιόδου το οποίο όπως βλέπουμε από τις πρώτες προπονήσεις και από τα αποτελέσματα των εργομετρικών το πραγματοποίησαν. Αυτό βοηθάει πάρα πολύ το έργο μας ώστε να πετύχουμε πολύ γρήγορα τα επιθυμητά αποτελέσματα από πλευράς φυσικής κατάστασης.  Τα παιδιά γνωρίζουν καλά τι δεν πήγε καλά την περσινή χρονιά και χάθηκε το πρωτάθλημα και ήδη από τις πρώτες προπονήσεις η συγκέντρωση, η όρεξη και το πάθος είναι εμφανή. Ξέρουμε ότι πρέπει να δουλέψουμε από την αρχή πάρα πολύ σκληρά για να πετύχουμε τον στόχο μας. Και ο στόχος δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του νταμπλ. Θα κάνουμε τα πάντα για να καταφέρουμε να γίνουμε πάλι πρωταθλητές».

Σε ερώτηση για το τι έφταιξε και η ΑΕΚ έχασε τα δύο τελευταία πρωταθλήματα ενώ έδειχνε στην κανονική διάρκεια να είναι το φαβορί ο προπονητής ήταν ξεκάθαρος: «Σίγουρα και αυτό είναι κάτι που μας έχει προβληματίσει αλλά οι 2 χρονιές ήταν τελείως διαφορετικές παρότι κατακτήσαμε την πρώτη θέση και τις 2 χρονιές στην κανονική σεζόν. Την πρώτη χρονιά χάθηκε το πρωτάθλημα σε ένα μονό ματς χωρίς να δεχτούμε γκολ στην διάρκεια του αγώνα, στα πέναλτι. Πέρυσι από διάφορες συγκυρίες και κυρίως από θέματα τραυματισμού και απουσίες παικτών δεν ήμασταν όπως έπρεπε να παρουσιαστούμε στους τελικούς . Το έχουμε αξιολογήσει και ξέρουμε τι να κάνουμε ώστε να μην ξαναγίνει. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον χαρακτήρα και στις δυνατότητες των παικτών. Είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε ότι πρέπει για να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στους τελικούς».Εμμανουηλίδης στο enwsi.gr: «Θα δώσουμε τα πάντα για να κάνουμε ξανά την ΑΕΚ πρωταθλήτρια»

«Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας»

Ο Άγγελος Εμμανουλίδης μετά από τρία χρόνια που βρισκόταν στο προπονητικό τιμ της ΑΕΚ αλλά και στις ακαδημίες ανέλαβε φέτος το δύσκολο έργο να οδηγήσει την ανδρική ομάδα. Ο ίδιος αναφερόμενος σε αυτή τη νέα πρόκληση στην καριέρα του σχολίασε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΚ. Έχει φτιαχτεί ένα πολύ καλό προπονητικό και διοικητικό team. Υπάρχει άριστη συνεργασία μεταξύ μας και οι ιδέες και οι απόψεις κοινές.  Η συνεργασία με την διοίκηση της ΑΕΚ είναι άψογη. Η διοίκηση προσπαθεί να ικανοποιήσει όλα μας τα αιτήματα και είναι παντού δίπλα μας. Ένα μήνυμα  που θα ήθελα να δώσω είναι ότι θέλουμε τον κόσμο της ΑΕΚ δίπλα μας σε όλα τα παιχνίδια. Να αγκαλιάσουν την ομάδα και να την γνωρίσουν από κοντά».

Η πορεία του νέου προπονητή της ΑΕΚ

Ο Άγγελος Εμμανουηλίδης είναι απόφοιτος του τμήματος φυσικής αγωγής και αθλητισμού του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθώς και κάτοχος διπλωματών UEFA Α και UEFA B κλασικού ποδοσφαίρου και UEFA Futsal B. Ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στην Αθήνα ’90 κατακτώντας διαδοχικά πρωταθλήματα από το 2005 έως το 2013 όταν και σταμάτησε από την ενεργό δράση. Στη συνέχεια κάθισε στον πάγκο της Αθήνα ’90, την οποία οδήγησε σε 2 πρωταθλήματα ως πρώτος προπονητής, ενώ από το 2019 ανήκει στο προπονητικό τιμ της ΑΕΚ, ως γυμναστής και βοηθός προπονητή, πανηγυρίζοντας το Πρωτάθλημα του 2020. Στο πλευρό του θα βρίσκεται ως βοηθός ένας εκ των κορυφαίων αθλητών του ελληνικού Futsal, ο Αποστόλης Γκαϊφύλλιας. Team Manager του τμήματος έχει αναλάβει ο Γκέντι Μπεγκάι, που διέπρεψε ως παίκτης στην Ελλάδα και ήταν διεθνής με την Εθνική ομάδα της Αλβανίας.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X