Bundesliga: Τρίποντο για Άουγκσμπουργκ και Χοφενχάιμ - Κόλλησαν Λειψία, Λεβερκούζεν και Άιντραχτ

Bundesliga: Τρίποντο για Άουγκσμπουργκ και Χοφενχάιμ - Κόλλησαν Λειψία, Λεβερκούζεν και Άιντραχτ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στους αγώνες που άνοιξαν το πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής της Bundesliga, οι Χόφενχαϊμ και Άουγκσμπουργκ πανηγύρισαν τα πρώτα τους «τρίποντα» στη σεζόν, σε αντίθεση με τις Λειψία, Λεβερκούζεν και Άιντραχτ οι οποίες δεν έχουν γευτεί ακόμα το νέκταρ της νίκης.

«Στραβοπατήματα» επεφύλασσε το πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής για Λεβερκούζεν, Λειψία και Άιντραχτ Φρανκφούρτης, με την πρώτη να γνωρίζει σοκαριστική ήττα (1-2) από την Άουγκσμπουργκ εντός έδρας.

Από την άλλη, το γκολ του Βέρνερ δεν βοήθησε τη Λειψία να πάρει την πρώτη της νίκη στη σεζόν, καθώς στάθηκε άτυχη αγωνιζόμενη με παίκτη λιγότερο όλο το δεύτερο ημίχρονο, καταφέρνοντας όμως να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας (2-2) κόντρα στην Κολωνία.

Παρόμοια απόδοση με τους «ταύρους» είχε και η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, η οποία μετά τις ήττες από Μπάγερν Μονάχου (Bundesliga) και Ρεάλ Μαδρίτης (Super Cup Ευρώπης) πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στην έδρα της Χέρτα Βερολίνου. Επίσης, βαθμούς μοιράστηκαν και οι Βέρντερ Βρεμης με την Στουτγκάρδη, με τη Βέρντερ να αποσπά το βαθμό στα… χασομέρια του παιχνιδιού, όταν ο Μπίρκε διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Τέλος, την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε και η Χόφενχαϊμ, εντός έδρας, κόντρα στη Μπόχουμ νικώντας με σκορ 3-2.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα:

Βέρντερ Βρέμης – Στουτγκάρδη 2-2

(4′ Φούλκρουγκ, 90+6′ Μπίρκε – 38′ Έντο, 77′ Σίλας)

Λεβερκούζεν – Άουγκσμπουργκ 1-2

(43’Αράνγκις – 15′ Γένσεν, 82′ Χαν)

Χέρτα Βερολίνου – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 1-1

(3′ Σερντάρ – 48′ Καμάντα)

Χόφενχαϊμ – Μπόχουμ 3-2

(15′ Μπάουμγκάρτνερ, 22′ Καμπάκ, 88΄ Νταμπούρ – 10′, 13′ Τσόλερ)

Λειψία – Κολωνία 2-2

(36′ Βέρνερ, 56′ Ενκουνκού – 40′ Ντιτζ, 72′ Γκβαρντιόλ αυτ.)

Σάλκε – Γκλάντμπαχ (19.30)

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X