Αλβανός: «Περιμένουμε δυνατά παιχνίδια απέναντι σε ισχυρές ομάδες- Η ΑΕΚ έχει την ποιότητα να πετύχει τους στόχους της»

Κεδέρης: «Τα δώσαμε όλα για τη νίκη, πάμε τώρα για το 2-2»

Ο προπονητής της ΑΕΚ μίλησε για την συμμετοχή της ομάδας χάντμπολ στο τουρνουά της Στρούγκα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αναχωρεί την Τρίτη για τη Βόρεια Μακεδονία όπου θα συμμετάσχει στο τουρνουά της Στρούγκα με τον Αλέξη Αλβανό να περιμένει από την ομάδα του να δώσει δυνατά παιχνίδια απέναντι σε ισχυρές ομάδες.

Ο προπονητής της ΑΕΚ με δηλώσεις στο χαντμπολικό σάιτ 24rakomet.mk της γειτονικής χώρας αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στο συγκεκριμένο τουρνουά το οποίο φέρνει καλές αναμνήσεις στην ομάδα του μιας και το είχε κατακτήσει το 2019.

Αρχικά ο Αλέξης Αλβανός σχολίασε: «Περιμένουμε δυνατά παιχνίδια απέναντι σε ισχυρές ομάδες, καθώς, θέλουμε να είμαστε ακόμα περισσότερο έτοιμοι για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Θα παίξουμε με όλους τους διαθέσιμους παίκτες μας σε μία διοργάνωση από την οποία έχουμε τις καλύτερες αναμνήσεις, όταν κατακτήσαμε το 48ο τουρνουά της Στρούγκα.

Με μεγάλη ευχαρίστηση δεχθήκαμε την πρόσκληση για τη συμμετοχή μας και περιμένουμε με αγωνία να έλθουμε στην Στρούγκα, για να συναντήσουμε τους φίλους μας και να παίξουμε σε ένα από τα καλύτερα τουρνουά στην Ευρώπη. Θα αγωνισθούν στη Στρούγκα στον ίδιο Ομιλο με εμάς πολύ δυνατές ομάδες, όπως η Γιούροφαρμ και η Τατράν αλλά και η Στρούγκα που θα θέλει να τα πάει καλά μπροστά στο κοινό της. Όπως και εμείς έτσι και η Γιούροφαρμ και η Τατράν έχουν πολλούς νέους παίκτες στο ρόστερ τους και έτσι θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε την εικόνα στο γήπεδο. Στο 50ο τουρνουά παίρνουν μέρος 8 πραγματικά δυνατές ομάδες. Δεν θα μπορούσα να δώσω φαβορί για το τρόπαιο, αλλά, θεωρώ ότι οι ομάδες που μπήκαν πιο νωρίς στην προετοιμασία έχουν ένα μικρό προβάδισμα ώστε να πάρουν την πρώτη θέση.

Εμείς στην ΑΕΚ κάνουμε μία νέα αρχή μετά την απώλεια του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου την περασμένη σεζόν. Έχουμε πολλούς νέους παίκτες και στοχεύουμε να κερδίσουμε όλες τις ελληνικές διοργανώσεις και να υποστηρίξουμε τις πιθανότητες μας τη σεζόν στο EHF Cup. Είμαι βέβαιος ότι έχουμε την ποιότητα ώστε να τα καταφέρουμε και θα δουλέψουμε σκληρά ώστε να το πετύχουμε»,

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X