ΑΕΚ: Επιστημονική φαντασία η πρόταση 2,5 εκατ. ευρώ της Μπεσίκτας για Λιβάι Γκαρσία

ΑΕΚ: Επιστημονική φαντασία η πρόταση 2,5 εκατ. ευρώ της Μπεσίκτας για Λιβάι Γκαρσία
Photo Credits: INTIME

Καμία επαφή με την πραγματικότητα όσα γράφονται στην Τουρκία για Λιβάι Γκαρσία και Μπεσίκτας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καμία επαφή με την πραγματικότητα για δεν έχουν τα δημοσιεύματα στην Τουρκία για την πρόταση της Μπεσίκτας στην ΑΕΚ για τον Λιβάι Γκαρσία.

Το Σάββατο οι Τούρκοι υποστήριζαν στα ρεπορτάζ τους πως η «καρά καρτάλ» έκανε επίσημη κρούση στην Ένωση για τον παίκτη, ενώ τα ποσά που ανέφεραν μόνο ως αστεία μπορούν να χαρακτηριστούν. Οι Τούρκοι έκαναν λόγο για πρόταση 2,5 εκατ. ευρώ συν 1,5 εκατ. ευρώ ως μπόνους. Μία προσφορά που και να ίσχυε, η ΑΕΚ δεν θα έμπαινε σε καμία περίπτωση σε συζήτηση με τέτοια χρήματα.

Να θυμίσουμε, μάλιστα, πως η ΑΕΚ είχε αγοράσει τον Λιβάι με 2,2 εκατ. ευρώ για το 60% των δικαιωμάτων του με το υπόλοιπο 40% να παραμένει στην Μπεϊτάρ, ενώ υπάρχει και το παράδειγμα της Βόλφσμπουργκ. Το περσινό καλοκαίρι η Ένωση είχε αρνηθεί πρόταση της Βόλφσμπουργκ που είχε φτάσει στα 8 εκατ. ευρώ.

Σε κάθε περίπτωση ο Λιβάι αποτελεί ένα από τα σημαντικά «όπλα» στα χέρια του Ματίας Αλμέιδα ενόψει της νέας σεζόν, με τον Αργεντινό τεχνικό να ποντάρει πολλά πάνω στον 24χρονο μεσοεπιθετικό.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X