Premier League: Ο Τζέραρντ νίκησε τον Λάμπαρντ, 2-1 η Αστον Βίλα την Έβερτον (VIDEO)

Premier League: Ο Τζέραρντ νίκησε τον Λάμπαρντ, 2-1 η Αστον Βίλα την Έβερτον (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Άστον Βίλα του Στίβεν Τζέραρντ νίκησε με 2-1 την Έβερτον του Φρανκ Λάμπαρντ στο «Βίλα Παρκ» και πήρε το πρώτο της τρίποντο στην Premier League 2022-23. Παραμένουν στο «μηδέν» τα Ζαχαρωτά.

Ο Στίβεν Τζέραρντ πήρε την πρώτη του «μονομαχία» ως προπονητής κόντρα στον άλλοτε συμπαίκτη του στην εθνική Αγγλίας και αντίπαλο στα γήπεδα της Premier League, Φρανκ Λάμπαρντ. Η Άστον Βίλα νίκησε με 2-1 στο «Βίλα Παρκ» την Έβερτον και πήρε την πρώτη της νίκη για τη νέα σεζόν. Παραμένουν χωρίς βαθμό τα Ζαχαρωτά.

Το ματς είχε ένταση και καλό ρυθμό. Στο 25′ ο Γκόρντον έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μαρτίνες αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ μετά από εξέταση του VAR. O Ντάνι Ινγκς άνοιξε το σκορ στο 31′ με σουτ μέσα από την περιοχή μετά από πάσα του Γουότκινς.

Οι Villans έδειχναν να «καθαρίζουν» με ευκολία το παιχνίδι στο 86′ όταν μετά από ασίστ «πάρε-βάλε» ο Μπουεντία έσπρωξε τη μπάλα σε κενή εστία. Ένα λεπτό αργότερα οι φιλοξενούμενοι μπήκαν στο παιχνίδι μετά το αυτογκόλ του Ντίνιε. Η Έβερτον πίεσε και απείλησε μέχρι το τέλος των καθυστερήσεων, όμως δεν κατάφερε να βρει το γκολ που θα της έδινε τον πρώτο της βαθμό.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X