Ο Πύρρος Δήμας απαντά για τις κατηγορίες περί ντόπινγκ το 2004

Ο Πύρρος Δήμας απαντά για τις κατηγορίες περί ντόπινγκ το 2004

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πύρρος Δήμας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «ΕΡΤ Σαββατοκύριακο» και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις κατηγορίες που δέχτηκε για ντόπινγκ το 2004 λίγο πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Συγκεκριμένα, ο τρεις φορές χρυσός ολυμπιονίκης, ο οποίος στην Αθήνα ολοκλήρωσε την καριέρα του με ένα χάλκινο μετάλλιο, είπε:

«Αυτό που θυμάμαι το 2004, ήμουν το βράδυ πριν τους αγώνες, αν θυμάμαι καλά με κάποιον πρωταθλητή της πάλης. Παίζαμε χαρτιά και μπαίνει ο Παναγιώτης ο Σπύρου ή ένας άλλος προπονητής και μου λέει κάτι λένε στο ραδιόφωνο για σένα. Ανοίγουμε το ραδιόφωνο κι ακούω κυρίες και κύριοι θα σας πούμε σε λίγο, τον ψάχνουν τον Πύρρο τον Δήμα για το ντόπινγκ και δεν είναι στο Ολυμπιακό χωριό, έχει δημιουργηθεί μεγάλο θέμα κλπ.


Με παίρνουν διάφοροι φίλοι, με πήρε και η Αναστασία τότε και μου λέει τι γίνεται, που είσαι και της είπα ότι όλα καλά. Είμαι στο χωριό και δεν έχω κανένα θέμα. Εν τω μεταξύ ήμουν ήδη πέντε μέρες στο χωριό και είχαμε δώσει δυο φορές αίμα κι ούρα ντόπινγκ και δεν είχε δημιουργηθεί κανένα θέμα. Πήρα επί τόπου στο ραδιόφωνο και ζήτησα να βγω στον αέρα. Μου είπαν ότι δεν δίνουν λόγο στον κόσμο. Μα μιλάτε για μένα τους είπα και δεν είμαι ο κόσμος. Όταν μιλάτε για μένα πρέπει και εγώ να μιλήσω. Στο τέλος είπα αυτά που είχα να πω. Θυμάμαι εκείνο το βράδυ δεν κοιμήθηκα μέχρι το πρωί από τα νεύρα μου… Μια μειοψηφία ήταν ικανή για να με βγάλει από τα ρούχα μου».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X