Τελευταίο φιλικό για την ΑΕΚ κόντρα στην Προοδευτική με πρεμιέρα Βίντα (19:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Τελευταίο φιλικό για την ΑΕΚ κόντρα στην Προοδευτική με πρεμιέρα Βίντα (19:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Τελευταία φιλικό τεστ για την ΑΕΚ απέναντι στην Προοδευτική στο «Σεραφείδειο»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τελευταία φιλική αναμέτρηση για την ΑΕΚ που θα αντιμετωπίσει την Προοδευτική, μια εβδομάδα πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο «Σεραφείδειο» (19:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) και αναμένεται να είναι παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα που θα έχει διάρκεια τριών 45λεπτων και θα είναι κεκλεισμένων των θυρών, χωρίς φιλάθλους και δημοσιογραφική κάλυψη.

Η Προοδευτική ανέβηκε φέτος στη Super League 2 και την συγκεκριμένη χρονική περίοδο προετοιμάζεται για την νέα απαιτητική σεζόν αφού το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας ξεκινάει στις 11 Σεπτεμβρίου. Προπονητής των Βυσσινί είναι ο Γιάννης Μάγκος.

Το πλάνο του Αλμέιδα για την 11άδα της ΑΕΚ

Ο Ματίας Αλμέιδα θα κάνεις τις τελευταίες του δοκιμές πριν την έναρξη του πρωταθλήματος όπου θα αντιμετωπίσει στην Λαμία, την τοπική ομάδα για την 1η αγωνιστική. Η διάταξη της ΑΕΚ θα είναι το 3-5-2 για ακόμη ένα ματς με τον Στάνκοβιτς στο τέρμα, τον Ντομαγκόι Βίντα, που θα πραγματοποιήσει το ανεπίσημο ντεμπούτο του, στην τριάδα της άμυνας, μαζί με τους Τζαβέλλα και Χατζισαφί.

Στη μεσαία γραμμή ο Άμραμπατ στα δεξιά και Τσούμπερ στα αριστερά θα καλύπτουν όλη την πλευρά σε ρόλο μπακ-χαφ, ενώ ο Γιόνσον θα είναι το αμυντικό χαφ, με εσωτερικούς μέσους τους Πινέδα και Σιμάνσκι. Ο Πέτρος Μάνταλος και ο Σέρχιο Αραούχο θα συνθέτουν το δίδυμο της επίθεσης.

Να τονίσουμε, ότι εκτός λόγω τραυματισμών είναι ο Θεοδόσης Μαχαίρας και ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς.

Δεν αποκλείονται αλλαγές στα πρόσωπα της εντεκάδας από τον Αργεντινό τεχνικό που θέλει να δει από την ομάδα του, τα στοιχεία που δουλεύουν στην προπόνηση και την γνωστή πίεση για άμεση ανάκτηση της κατοχής.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X