Γιουβέντους: Ανακοίνωσε τον μονοετή δανεισμό του Λούκα Πελεγκρίνι στην Άιντραχτ

Γιουβέντους: Ανακοίνωσε τον μονοετή δανεισμό του Λούκα Πελεγκρίνι στην Άιντραχτ

Η Γιουβέντους ανακοίνωσε τον μονοετή δανεισμό του Λούκα Πελεγκρίνι στην Άιντραχτ, λίγες ώρες μετά την απόκτηση του Κόστιτς από το γερμανικό κλαμπ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνεχίζεται το… πάρε-δώσε μεταξύ της Γιουβέντους και της Άιντραχτ. Λίγες ώρες μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του Φίλιπ Κόστιτς από το γερμανικό κλαμπ στο ιταλικό, το τελευταίο ανακοίνωσε ότι ο Λούκα Πελεγκρίνι θα ακολουθήσει το αντίθετο δρομολόγιο.

Ο 23χρονος αριστερός μπακ των «μπιανκονέρι» θα μετακομίσει στη Φρανκφούρτη με μονοετή δανεισμό, αποτελώντας ουσιαστικά τον αντι-Κόστιτς για το σύνολο του Όλιβερ Γκλάσνερ.

Υπενθυμίζεται ότι η Γιουβέντους απέκτησε τον Πελεγκρίνι έναντι 22 εκατ. ευρώ από τη Ρόμα το 2019. Έκτοτε, ακολούθησαν οι δανεισμοί σε Κάλιαρι και Τζένοα, για να επιστρέψει στο ρόστερ της ομάδας του Τορίνο το περασμένο καλοκαίρι. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε σημείωσε 21 συμμετοχές (1 ασίστ) με την ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X