Δήλωσε τις μεταγραφές η Μπαρτσελόνα - Εκτός ο Κουντέ!

Δήλωσε τις μεταγραφές η Μπαρτσελόνα - Εκτός ο Κουντέ!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα 24ωρο πριν την πρεμιέρα των Καταλανών κόντρα στην Ράγιο Βαγιεκάνο, οι «μπλαουγκράνα» έλυσαν τα γραφειοκρατικά ζητήματα και δήλωσαν τέσσερα από τα πέντε νέα τους μεταγραφικά αποκτήματα.

Έτσι, ο Τσάβι θα έχει στη διάθεσή του για την αναμέτρηση με την Ράγιο, τους Κρίστενσεν, Λεβαντόφσκι, Ραφίνια και Κεσιέ, όχι όμως και τον Ζιλ Κουντέ! Ο Γάλλος στόπερ δεν δηλώθηκε από τους Καταλανούς, όπως και οι Ντεμπελέ και Σέρχι Ρομπέρτο, που ανανέωσαν την συνεργασίας του με την Μπαρτσελόνα και δύσκολα θα μπορέσουν να τεθούν στην διάθεση του Τσάβι.

Η λύση για τους «μπλαουγκράνα» δόθηκε, καθώς το πρωί της Παρασκευής (12/8), έγινε γνωστό πως πωλήθηκε και επίσημα το 24,5% των «Barca Studios» έναντι 100 εκατομμυρίων ευρώ. Η εισροή ρευστούς στα ταμεία της Μπαρτσελόνα ήταν κομβική για να επιτευχθεί η δήλωση των τεσσάρων ποδοσφαιριστών, στο πρωτάθλημα της La Liga.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X