Οφρυδόπουλος: «Ευχαριστημένοι από την αμυντική μας λειτουργία - Τα παιδιά έχουν δουλέψει αρκετά καλά» (VIDEO)

Οφρυδόπουλος: «Ευχαριστημένοι από την αμυντική μας λειτουργία - Τα παιδιά έχουν δουλέψει αρκετά καλά» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Όσα δήλωσε ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος μετά την ισοπαλία της ΑΕΚ Β' με την Λαμία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ευχαριστημένοι για τη συνολική λειτουργία, και ιδίως για την αμυντική, που έδειξαν στο φιλικό με τη Λαμία είναι στην ΑΕΚ Β’, όπως σημείωσε ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος μετά την ολοκλήρωση του ματς.

Ο τεχνικός της Ένωσης τόνισε πως οι «κιτρινόμαυροι» δείχνουν ότι θα προσπαθήσουν να έχουν και τη νέα σεζόν μια καλή και ανταγωνιστική ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είμαστε στην τρίτη εβδομάδα της προετοιμασίας. Σήμερα παίξαμε το δεύτερο φιλικό μας, αλλά το πρώτο μεγάλο και δυνατό κόντρα σε μια ομάδα, η οποία είναι έτοιμη την επόμενη βδομάδα να κάνει πρεμιέρα. Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι από τη συνολική μας λειτουργία και από την αμυντική μας τακτική που ήταν εξαιρετική και τα 90′.

Δημιουργήσαμε και τις ευκαιρίας μας και δείξαμε ότι πραγματικά τα παιδιά έχουν δουλέψει αρκετά καλά αυτό το διάστημα και ότι θα προσπαθήσουμε και τη νέα χρονιά να έχουμε μια καλή και ανταγωνιστική ομάδα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος .

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X