Κλοπ για Τσιμίκα: «Πιθανό να παίξει με την Κρίσταλ Πάλας»

Κλοπ για Τσιμίκα: «Πιθανό να παίξει με την Κρίσταλ Πάλας»

Ο Γιούργκεν Κλοπ αναφέρθηκε στην κατάσταση του Κώστα Τσιμίκα και τις πιθανότητες να δώσει το «παρών» στο παιχνίδι κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η σεζόν δεν ξεκίνησε ιδανικά για τον Κώστα Τσιμίκα. Ένας τραυματισμός τον έστειλε στα «πιτς» στην πρεμιέρα της Premier League με τη Φούλαμ, αλλά σύμφωνα με όσα ανέφερε ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, είναι πιθανό να είναι έτοιμος για το ματς με την Κρίσταλ Πάλας, στη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος (15/08, 22:00).

«Έχουμε τραυματισμούς, αλλά το θέμα είναι πόσο καιρό θα μείνουν εκτός. Υπάρχουν λύσεις γι’ αυτό. Μία από αυτές είναι η μεταγραφική αγορά. Αυτό μόνο έχει νόημα αν μπορούμε να φέρουμε τον σωστό παίκτη, όχι έναν οποιοδήποτε παίκτη.

Σε κάποιες περιπτώσεις δεν γίνεται, σε άλλες είναι εξαιρετικά δύσκολο. Όλες οι άλλες λύσεις βρίσκονται μέσα στην ομάδα. Τώρα έχουμε πάρα πολλούς τραυματισμούς.

Έχουμε μερικούς παίκτες που επιστρέφουν, όπως ο Κεϊτά, ενώ και ο Τσιμίκας μπορεί επίσης, να επιστρέψει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X