Χριστόπουλος στο enwsi.gr: «Στόχος της ΑΕΚ το πρωτάθλημα και η άνοδος στην Α' Εθνική»

Χριστόπουλος στο enwsi.gr: «Στόχος της ΑΕΚ το πρωτάθλημα και η άνοδος στην Α' Εθνική»

Ο τεχνικός διευθυντής της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου, Χρήστος Χριστόπουλος μίλησε στο enwsi.gr για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΚ και τον στόχο της ανόδου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΚ πανηγύρισε πέρυσι την ιστορική άνοδο της στην Β’ Εθνική και ετοιμάζεται σε λίγες ημέρες να μπει στην «μάχη» του νέου πρωταθλήματος έχοντας ωστόσο ακόμα μεγαλύτερες βλέψεις.

Ο μεγάλος στόχος παραμένει η άνοδος στην Α’ Εθνική και προς αυτή την κατεύθυνση κινείται και ο σχεδιασμός των ανθρώπων της ΑΕΚ. Φέτος την ομάδα θα καθοδηγεί στον πάγκο ο έμπειρος προπονητής, Νίκος Γκαλίτσιος ενώ ο Χρήστος Χριστόπουλος που έκανε εξαιρετική δουλειά συνδυάζοντας και το όνομα του με την πρώτη ιστορική άνοδο θα προσφέρει τις υπηρεσίες του από την θέση του τεχνικού διευθυντή. Ο ίδιος μίλησε αποκλειστικά στο enwsi.gr για τον φετινό σχεδιασμό και αποκάλυψε πως έπονται ακόμα 6-7 προσθήκες αθλητριών υψηλού επιπέδου ενώ παράλληλα ξεκαθάρισε πως στόχος δεν είναι άλλος από την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια.

Αρχικά αναφερόμενος στην στελέχωση του ρόστερ και το αν είναι ικανοποιημένος με τις κινήσεις που έχουν γίνει σχολίασε:  «Το ρόστερ θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τέλος Αυγούστου. Θα προβούμε σε ακόμα 6-7 προσθήκες υψηλού επιπέδου που θα μας βοηθήσουν ακόμα περισσότερο. Έχουμε  έρθει σε συμφωνία με γνωστό  Αθηναϊκό σύλλογο για την απόκτηση τερματοφύλακα. Δώσαμε ιδιαίτερη έμφαση λόγω της ιδιαιτερότητας της θέσης. Οι υπόλοιπες μεταγραφές αφορούν την μεσαία και αμυντική γραμμή με αθλήτριες γνωστές στο ποδόσφαιρο γυναικών».

«Εξαιρετική συνεργασία με τον προπονητή, Νίκο Γκαλίτσιο»

Όλες οι μεταγραφές αλλά και οι ανανεώσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα στην ομάδα αποτελούν εισηγήσεις του νέου προπονητή, Νίκου Γκαλίτσιου με τον οποίον έχουν άριστη συνεργασία όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Χριστόπουλος: «To πολύ καλό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα φαίνεται από τις ανανεώσεις που έγιναν στο σύλλογό μας. Όλες οι ανανεώσεις και οι μεταγραφές έγιναν κατόπιν εισηγήσεως του προπονητή μας  κ. Γκαλίτσιου Νίκου. Έχουμε μια εξαιρετική συνεργασία και δίκαια θεωρείται από τους κορυφαίους προπονητές στο ποδόσφαιρο γυναικών» σχολίασε χαρακτηριστικά.Χριστόπουλος στο enwsi.gr: «Στόχος της ΑΕΚ το πρωτάθλημα και η άνοδος στην Α' Εθνική»

«Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα επαγγελματικό περιβάλλον»

Η ΑΕΚ θα συμμετάσχει φέτος στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής το οποίο είναι ιδιαίτερα απαιτητικό και ανταγωνιστικό. Παρόλα αυτά όπως ανέφερε ο κ. Χριστόπουλος στόχος παραμένει ξεκάθαρα η άνοδος στην Α’ Εθνική που θα αποτελέσει και μια μεγάλη ιστορική επιτυχία για το τμήμα. «Ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει σε σχέση με την περσινή χρονιά. Το πρωτάθλημα της Β εθνικής είναι πιο απαιτητικό και αποτελείται από έμπειρες ομάδες. Για την AEK υπάρχει μόνο η άνοδος στην Α εθνική μέσω της κατάκτησης του Πρωταθλήματος». Τέλος αναφέρθηκε και στο νέο του ρόλο στην ΑΕΚ, αυτό του τεχνικού διευθυντή ενώ έστειλε και το μήνυμα του για τη νέα σεζόν: «Ο τίτλος του Τεχνικού Διευθυντή προσωπικά δεν με κάνει να νιώθω διαφορετικός από το υπόλοιπο staff. Η διοίκηση του συλλόγου με έχει κάνει να νιώθω σαν το σπίτι μου. Καθημερινά  όλοι μαζί προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα επαγγελματικό περιβάλλον για τις αθλήτριές μας. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι Σκοπός μας και στόχος μας είναι να πολεμάμε κάθε ματς μέχρι το τέλος, όποια και αν είναι η ομάδα που θα έχουμε απέναντί μας».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X