Πρεμιέρα με 2.42 στη La Liga!

Πρεμιέρα με 2.42 στη La Liga!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To Stoiximaview κάνει ποντάρισμα σε δυάδα αγώνων με την πρεμιέρα της La Liga και την
δύσκολη έξοδο της Λιλ!

Οσασούνα – Σεβίλλη (22:00): Πρεμιέρα και στη La Liga αυτή την εβδομάδα με το εναρκτήριο παιχνίδι να γίνεται βράδυ Παρασκευής. Η Οσασούνα φιλοξενεί τη Σεβίλλη, ανοίγοντας την αυλαία στο ισπανικό πρωτάθλημα, που και φέτος δεδομένα θα μας απασχολήσει. Και αγωνιστικά και σίγουρα στοιχηματικά. Από τα αγαπημένα μας πρωταθλήματα. Εξαιρετική η Οσασούνα στα φιλικά της παιχνίδια, τα έκλεισε με τρεις νίκες. 2-1 τη Φέγενορντ, 1-0 την Μπούργος, 2-1 την Μιράντες. Μια ομάδα που δεν θα έχει ιδιαίτερες αλλαγές σε σχέση με την περσινή χρονιά, όταν πάλεψε για μια θέση στην Ευρώπη, χωρίς να τα καταφέρει.

Η μεγαλύτερη επένδυσή της ήταν ο επιθετικός Μόι Γκόμεθ, τον οποίο απέκτησε έναντι 1,8 εκατομμυρίων ευρώ από τη Βιγιαρεάλ. Πέντε μεταγραφές έως τώρα, όλες Ισπανών ποδοσφαιριστών. Μια πολύ μεγάλη πώληση έκανε από την πλευρά της η Σεβίλλη, η οποία έδωσε τον Κουντέ στην Μπαρτσελόνα με 50 εκατομμύρια ευρώ, ενώ πούλησε και τον Ντιέγκο Κάρλος στην Άστον Βίλα με άλλα 31 εκατομμύρια.

Δείτε εδώ τα Ειδικά Στοιχήματα La Liga

Οσασούνα – Σεβίλλη (22:00): Δώδεκα εκατομμύρια ευρώ της κόστισε η αγορά του αμυντικού, Μαρκάο, από τη Γαλατασαράι, ενώ ενισχύθηκε σημαντικά με δύο ελεύθερος παίκτες. Τον Άλεξ Τέγιες, που έμεινε ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και φυσικά τον Ίσκο που δεν συνέχισε στη Ρεάλ Μαδρίτης και έφερε μεγάλο ενθουσιασμό στους Σεβιλιάνους με τη μεταγραφή του στον σύλλογο. Σίγουρα ο πήχης για τη Σεβίλλη μπαίνει και πάλι πολύ ψηλά. Να διατηρήσει τουλάχιστον τα κεκτημένα, δηλαδή να βρίσκεται ξανά στην πρώτη τετράδα του ισπανικού πρωταθλήματος.

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Η Σεβίλλη προβλημάτισε με την εικόνα της στα φιλικά με την Άρσεναλ και τη Λέστερ. Κυρίως απέναντι στους κανονιέρηδες, που έχασε με το πολύ βαρύ 6-0. Στο τελευταίο της παιχνίδι, στις 6 Αυγούστου, επικράτησε με 1-0 της Κάντιθ. Τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας μετράει με αντίπαλο την Οσασούνα, το ίδιο θα περιμένουμε να κάνει και τώρα. Πάμε στοίχημα με «διπλό» κυρίως λόγω της απόδοσης, αφού έχει μεγάλη αξία στο 2.42 (Pamestoixima).

Στοίχημα: Τι παίζω σήμερα

Ναντ – Λιλ (22:00): Αναμέτρηση για την 2η αγωνιστική στο ‘Stade de la Beaujoire’. Ασταθής η εικόνα της Ναντ στα φιλικά προετοιμασίας (νίκησε Λοριάν και Καέν, ηττήθηκε από Γκινγκάμπ και Ρεν), ίδια και στα δύο πρώτα επίσημα ματς της σεζόν. Με κάτω τα χέρια έχασε το Super Cup από την Παρί ΣΖ (0-4), δικαίο αποτέλεσμα η ισοπαλία στο εκτός έδρας 0-0 της πρεμιέρας με την Ανζέ. Λίγες οι αλλαγές στο ρόστερ της, απέκτησε τους Σισοκό (Γουότφορντ), Μοχάμεντ (Γαλατάσαράι) και Γκεσάν (Νις), ανεβάζοντας και τέσσερις παίκτες από τη Β’ ομάδα. Τραυματίας ο Τραορέ και νοκ άουτ για το ματς με τη Λιλ.

Συμπαθητική η εικόνα της Λιλ στα πέντε φιλικά προετοιμασίας (2Ν-2Ι-1Η), εξαιρετική στο 4-1 της
πρεμιέρας απέναντι στην Οσέρ. Όχι ασφαλές στο δείγμα απέναντι σε μια ομάδα που κέρδισε πέρσι την άνοδο της στην κατηγορία, αλλά σίγουρα ενθαρρυντικό. Κινήθηκε δυναμικά στο ,μεταγραφικό παζάρι με την απόκτηση των Σεβαλιέ (Βαλανσιέν), Ντιακιτέ (Παρί ΣΖ), Αλεσάντρο (Τσάβες), Ισμαΐλι (Σαχτάρ), Ζεντάντκα (Κλερμόν), Μαρτίν (Ρεν), Γιαζιτσί (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Καμπελά (Μονπελιέ) και Μπαγιό (Κλερμόν). Ο Μαρτίν ωστόσο έχει ενοχλήσεις και δεν θα αγωνιστεί κόντρα στη Ναντ.

Δείτε εδώ τα Ειδικά Στοιχήματα Serie A

Ναντ – Λιλ (22:00): Η Ναντ είχε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρόσωπο πέρσι, διατήρησε την ομοιογένεια της αλλά μάλλον χρειαζόταν έξτρα ενίσχυση. Ο Σισοκό θα βοηθήσει, Μοχάμεντ και Γκεσάν θα πρέπει να προσαρμοστούν και οι υπόλοιποι να εμφανιστούν το ίδιο συνεπής με την προηγούμενη σεζόν. Όχι εύκολα πράγματα, για μια ομάδα που δείχνει ζόρι δημιουργικό/εκτελεστικό στο ξεκίνημα της σεζόν. Η Λιλ πάλι μοιάζει αποφασισμένη για το come back. Πήρε τον τίτλο πρόπερσι, ακολούθησε η προβληματική σεζόν της πέρσι και φέτος θέλει να θυμηθεί το καλό της πρόσωπο. Είναι κεφάτη στο ξεκίνημα, παίζει σε υψηλή ένταση και διαθέτει κάμποσες λύσεις στο ρόστερ. Ταχύτατη από τη μέση και μπροστά, με την προσθήκη των Γιαζιτσί και Καμπελά μπορεί να κάνει… παπάδες.

Δεν πείθει αυτή την εποχή η Ναντ, δεδομένα ωστόσο θα ψάξει τη νίκη μπροστά στο κοινό της. Το
σταύρωμα με τη Λιλ όμως μόνο ιδανικό δεν είναι, αφού η φιλοξενούμενη φαντάζει πιο έτοιμη αλλά και πιο δυνατή στο χορτάρι. Είναι ακόμη νωρίς και θα πρέπει να πάρουμε τις ανάλογες αποστάσεις, έστω και αν η Λιλ δείχνει ένα κλικ πιο πάνω. Θα πάμε στοίχημα με το combo Χ2 & over 1,5 γκολ στο 1.93 (Stoiximan).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο,
μπάσκετ, τένις και όχι μόνο!ς

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X