ΑΕΚ: Αύριο το δεύτερο φιλικό με Διομήδη Άργους

ΑΕΚ: Αύριο το δεύτερο φιλικό με Διομήδη Άργους

Η ΑΕΚ συνεχίζει την προετοιμασία της με δυνατά φιλικά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το δεύτερο κατά σειρά φιλικό προετοιμασίας της θα δώσει αύριο το απόγευμα η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ η οποία αντιμετωπίζει τον Διομήδη στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης».

Μετά το πρώτο τεστ με τα Βριλήσσια που ήταν περισσότερο προπονητικού χαρακτήρα, η σημερινή αναμέτρηση αποτελεί ένα πιο δυνατό τεστ για την «Ένωση» απέναντι σε μια από τις πιο ανταγωνιστικές ομάδες του πρωταθλήματος. Και αυτό το παιχνίδι ωστόσο θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών για τον κόσμο. Η ομάδα δουλεύει εντατικά αυτές τις δύο πρώτες εβδομάδες με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης το πρωί και προπονήσεις το απόγευμα ενώ κάποιες ημέρες το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση στο γήπεδο. Ο Αλέξης Αλβανός έχει πλέον μια εικόνα για την κατάσταση όλων των παικτών του και μέσα από τις προπονήσεις και τα παιχνίδια θέλει να αποκτήσει η ομάδα την απαραίτητη ομοιογένεια αλλά και να αρχίσει να βγάζει τους αυτοματισμούς και την τακτική που δουλεύουν τις προπονήσεις.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X