ΑΕΚ: Ο Μισελέν «έφυγε» πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του

ΑΕΚ: Ο Μισελέν «έφυγε» πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του
Photo Credits: INTIME

Η εικόνα του Μισελέν στην προετοιμασία της ΑΕΚ, ήταν ίδια ακριβώς μ’ αυτή που είχε μέσα στην σεζόν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από τις πρώτες συζητήσεις που είχε κάνει ο Ματίας Αλμέιδα με τους ανθρώπους της ΑΕΚ για τον σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα σεζόν, είχε ξεκαθαρίσει πως για τους τους περισσότερους από τους παίκτες του ρόστερ, δεν ήθελε να πάρει αποφάσεις μόνο με βάση τα περυσινά πεπραγμένα.

Ο Αργεντινός τεχνικός έκρινε, πως η περυσινή τραγική σεζόν της ΑΕΚ, είχε παρασύρει τους… πάντες.

Γι αυτό και κάποιους ποδοσφαιριστές που με βάση την περυσινή τους εικόνα, έδειχναν τελειωμένοι από την ομάδα, ο Αλμέιδα ζήτησε να τους δει στην προετοιμασία. Δεν το έκανε τυπικά.

Άλλωστε υπήρχαν και κάποιοι που “έκοψε” και ο Αργεντινός τεχνικός και δεν τους πήρε καθόλου στην προετοιμασία. Όσους πήρε, ήθελε πραγματικά να τους δώσει μια ευκαιρία. Και σ’ αυτή την κατηγορία, ήταν ο Κλεμάν Μισελέν.

Ο Γάλλος μπακ, που αποκτήθηκε πέρυσι το καλοκαίρι και μάλιστα με το σεβαστό ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ να βγαίνει από το ταμείο της ΑΕΚ, έκανε μια απογοητευτική σεζόν.

Ωστόσο ο Αλμέιδα θεωρούσε πως ενδεχομένως δεν ήταν ενδεικτικά της αξίας του Μισελέν, τα περυσινά πεπραγμένα. Και έβλεπε στον Γάλλο κάποια καλά αγωνιστικά στοιχεία.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X