«OPAP Arena»: Η επιστροφή της ΑΕΚ πλησιάζει - Ολοκληρώνονται πεζόδρομοι και αναβαθμοί γύρω από το γήπεδο! (ΦΩΤΟ)

«OPAP Arena»: Η επιστροφή της ΑΕΚ πλησιάζει - Ολοκληρώνονται πεζόδρομοι και αναβαθμοί γύρω από το γήπεδο! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Τα συνοδά έργα του γηπέδου της ΑΕΚ προχωρούν με γοργούς ρυθμούς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν είναι μόνο τα εντός του γηπέδου της ΑΕΚ που ενδιαφέρουν και προχωρούν. Είναι και πολλές εργασίες που γίνονται γύρω από την OPAP Arena και έχουν τη δική τους μεγάλη σημασία.

Πρόκειται για ένα έργο που αναβαθμίζει το ιστορικό κέντρο της πόλης, ένα έργο που υλοποιείται με ιδιαίτερα γρήγορους ρυθμούς και με την ολοκλήρωσή του θα δέσει αρμονικά το άλσος με το νέο γήπεδο της ΑΕΚ.  Ένα έργο που δημιουργεί καλαίσθητους και περιποιημένους χώρους για τους πολίτες της περιοχής και τους επισκέπτες.

Η ανάρτηση του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας

Ένα μεγάλο έργο του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας με προϋπολογισμό που ξεπερνά τα 2 εκ. ευρώ.

Ένα έργο που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Φιλόδημος || του ΥΠ. ΕΣ.,
πόροι που εξασφαλίστηκαν έπειτα από σειρά συναντήσεων του Δημάρχου της πόλης μας κ. Γιάννη Βούρου με τον Αν. Υπ. Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα,  αλλά και από την ΣΑΤΑ έργων του Δήμου.

Ένα έργο που αναβαθμίζει το ιστορικό κέντρο της πόλης μας, ένα έργο που υλοποιείται με ιδιαίτερα γρήγορους ρυθμούς και με την ολοκλήρωσή του θα δούμε να δένει αρμονικά το αγαπημένο σε όλους μας άλσος με το νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

Ένα έργο που δημιουργεί καλαίσθητους και περιποιημένους χώρους για τους συμπολίτες μας αλλά και τους επισκέπτες της όμορφης πόλης μας.

Ένα έργο που για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στην πόλη μας δύσκολα θα υλοποιούταν “ξεφεύγοντας από την στείρα άρνηση “, αν η ανεξάρτητη Δημοτική μας παράταξη

“Νέα Φιλαδέλφεια Νέα Χαλκηδόνα Πολιτών Πολιτεία” δεν είχε αναδειχθεί το 2019 ως Δημοτική Αρχή της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας.

Φυσικά και δεν σταματάμε εδώ…

Η δουλειά για την βελτίωση της καθημερινότητας στην αγαπημένη μας πόλη συνεχίζεται εντατικά… και σε όλους τους τομείς της αρμοδιότητάς μας.
Γιατί όπως έχουμε δεσμευθεί…

Θέλουμε – Μπορούμε – Πρέπει!«OPAP Arena»: Η επιστροφή της ΑΕΚ πλησιάζει - Ολοκληρώνονται πεζόδρομοι και αναβαθμοί γύρω από το γήπεδο! (ΦΩΤΟ) «OPAP Arena»: Η επιστροφή της ΑΕΚ πλησιάζει - Ολοκληρώνονται πεζόδρομοι και αναβαθμοί γύρω από το γήπεδο! (ΦΩΤΟ) «OPAP Arena»: Η επιστροφή της ΑΕΚ πλησιάζει - Ολοκληρώνονται πεζόδρομοι και αναβαθμοί γύρω από το γήπεδο! (ΦΩΤΟ) «OPAP Arena»: Η επιστροφή της ΑΕΚ πλησιάζει - Ολοκληρώνονται πεζόδρομοι και αναβαθμοί γύρω από το γήπεδο! (ΦΩΤΟ) «OPAP Arena»: Η επιστροφή της ΑΕΚ πλησιάζει - Ολοκληρώνονται πεζόδρομοι και αναβαθμοί γύρω από το γήπεδο! (ΦΩΤΟ) «OPAP Arena»: Η επιστροφή της ΑΕΚ πλησιάζει - Ολοκληρώνονται πεζόδρομοι και αναβαθμοί γύρω από το γήπεδο! (ΦΩΤΟ) «OPAP Arena»: Η επιστροφή της ΑΕΚ πλησιάζει - Ολοκληρώνονται πεζόδρομοι και αναβαθμοί γύρω από το γήπεδο! (ΦΩΤΟ) «OPAP Arena»: Η επιστροφή της ΑΕΚ πλησιάζει - Ολοκληρώνονται πεζόδρομοι και αναβαθμοί γύρω από το γήπεδο! (ΦΩΤΟ) «OPAP Arena»: Η επιστροφή της ΑΕΚ πλησιάζει - Ολοκληρώνονται πεζόδρομοι και αναβαθμοί γύρω από το γήπεδο! (ΦΩΤΟ) «OPAP Arena»: Η επιστροφή της ΑΕΚ πλησιάζει - Ολοκληρώνονται πεζόδρομοι και αναβαθμοί γύρω από το γήπεδο! (ΦΩΤΟ) «OPAP Arena»: Η επιστροφή της ΑΕΚ πλησιάζει - Ολοκληρώνονται πεζόδρομοι και αναβαθμοί γύρω από το γήπεδο! (ΦΩΤΟ) «OPAP Arena»: Η επιστροφή της ΑΕΚ πλησιάζει - Ολοκληρώνονται πεζόδρομοι και αναβαθμοί γύρω από το γήπεδο! (ΦΩΤΟ) «OPAP Arena»: Η επιστροφή της ΑΕΚ πλησιάζει - Ολοκληρώνονται πεζόδρομοι και αναβαθμοί γύρω από το γήπεδο! (ΦΩΤΟ) «OPAP Arena»: Η επιστροφή της ΑΕΚ πλησιάζει - Ολοκληρώνονται πεζόδρομοι και αναβαθμοί γύρω από το γήπεδο! (ΦΩΤΟ) «OPAP Arena»: Η επιστροφή της ΑΕΚ πλησιάζει - Ολοκληρώνονται πεζόδρομοι και αναβαθμοί γύρω από το γήπεδο! (ΦΩΤΟ) «OPAP Arena»: Η επιστροφή της ΑΕΚ πλησιάζει - Ολοκληρώνονται πεζόδρομοι και αναβαθμοί γύρω από το γήπεδο! (ΦΩΤΟ) «OPAP Arena»: Η επιστροφή της ΑΕΚ πλησιάζει - Ολοκληρώνονται πεζόδρομοι και αναβαθμοί γύρω από το γήπεδο! (ΦΩΤΟ) «OPAP Arena»: Η επιστροφή της ΑΕΚ πλησιάζει - Ολοκληρώνονται πεζόδρομοι και αναβαθμοί γύρω από το γήπεδο! (ΦΩΤΟ) «OPAP Arena»: Η επιστροφή της ΑΕΚ πλησιάζει - Ολοκληρώνονται πεζόδρομοι και αναβαθμοί γύρω από το γήπεδο! (ΦΩΤΟ) «OPAP Arena»: Η επιστροφή της ΑΕΚ πλησιάζει - Ολοκληρώνονται πεζόδρομοι και αναβαθμοί γύρω από το γήπεδο! (ΦΩΤΟ) «OPAP Arena»: Η επιστροφή της ΑΕΚ πλησιάζει - Ολοκληρώνονται πεζόδρομοι και αναβαθμοί γύρω από το γήπεδο! (ΦΩΤΟ) «OPAP Arena»: Η επιστροφή της ΑΕΚ πλησιάζει - Ολοκληρώνονται πεζόδρομοι και αναβαθμοί γύρω από το γήπεδο! (ΦΩΤΟ) «OPAP Arena»: Η επιστροφή της ΑΕΚ πλησιάζει - Ολοκληρώνονται πεζόδρομοι και αναβαθμοί γύρω από το γήπεδο! (ΦΩΤΟ) «OPAP Arena»: Η επιστροφή της ΑΕΚ πλησιάζει - Ολοκληρώνονται πεζόδρομοι και αναβαθμοί γύρω από το γήπεδο! (ΦΩΤΟ) «OPAP Arena»: Η επιστροφή της ΑΕΚ πλησιάζει - Ολοκληρώνονται πεζόδρομοι και αναβαθμοί γύρω από το γήπεδο! (ΦΩΤΟ) «OPAP Arena»: Η επιστροφή της ΑΕΚ πλησιάζει - Ολοκληρώνονται πεζόδρομοι και αναβαθμοί γύρω από το γήπεδο! (ΦΩΤΟ)

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X