Σάκκαρη: Άργησε να... ξυπνήσει και αποκλείστηκε από την Πλίσκοβα

Σάκκαρη: Άργησε να... ξυπνήσει και αποκλείστηκε από την Πλίσκοβα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πραγματοποιώντας σε μεγάλο βαθμό, για δυόμιση sets, μια από τις χειρότερες εμφανίσεις της μέσα στο 2022, η Μαρία Σάκκαρη αποχαιρέτησε το 1000άρι τουρνουά του Καναδά, γνωρίζοντας την ήττα από την Καρολίνα Πλίσκοβα.

Αν και… μεταμορφώθηκε προς το καλύτερο, από τα μέσα (6-1, 5-3) και μέχρι το τέλος του 2ου set, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δεν κατάφερε να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό κι έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει επί ίσοις όροις, την πρόκριση στο decider.

Η υψηλόσωμη Τσέχα, χρειάστηκε έξι match points της για να κάμψει την αντίσταση της Σάκκαρη και τελείωσε στο 3ο κομμάτι του ματς, κάτι που λίγη ώρα νωρίτερα, έμοιαζε τυπική διαδικασία.

Μετά από δυο ώρες και 27 λεπτά μάχης, η 30χρονη επικράτησε της Νο3 του ταμπλό στο Τορόντο, με 6-1, 6-7(9), 6-3 και προκρίθηκε στα προημιτελικά του National Bank Open, όπου θα συναντήσει μια εκ των Μπιάνκα Αντρέσκου και Κίκγουεν Ζενγκ.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X