Πογιέτ: «Ο Ομπαμεγιάνγκ θα ήταν ιδανικός για την Τσέλσι»

Πογιέτ: «Ο Ομπαμεγιάνγκ θα ήταν ιδανικός για την Τσέλσι»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Ιδανικό» για την Τσέλσι χαρακτήρισε ο Γκουστάβο Πογιέτ τον Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα “Daily Mail”.

Ο 54χρονος Ουρουγουανός ομοσπονδιακός προπονητής της Ελλάδας, υποστήριξε ότι ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα από την Γκαμπόν, για τον οποίο έχει ενδιαφερθεί ο σύλλογος του Λονδίνου, ταιριάζει στο παιχνίδι των «Μπλε» και μπορεί να καλύψει το κενό στην επίθεσή τους, μετά τις αποχωρήσεις του Ρομέλου Λουκάκου και Τίμο Βέρνερ.

«Ο Ομπαμεγιάνγκ θα ήταν ιδανικός για την Τσέλσι. Δείχνει χαρούμενος και επιστρέφει στα καλύτερα γκολ του», τόνισε ο Πογιέτ, ο οποίος στη συνέχεια, σημείωσε το ενδιαφέρον Τσέλσι και Μπαρτσελόνα για τους ίδιους παίκτες, δεδομένου του διαφορετικού στυλ ποδοσφαίρου τους. «Δεν ξέρω γιατί η Τσέλσι και η Μπαρτσελόνα προσπαθούν συνεχώς να αποκτήσουν και να “κλέψουν” τους ίδιους παίκτες η μία από την άλλη αυτό το καλοκαίρι», είπε. «Και οι δύο ομάδες θέλουν παρόμοιους παίκτες, παρόλο που δεν είναι όμοιες», πρόσθεσε.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X