
«Ιδανικό» για την Τσέλσι χαρακτήρισε ο Γκουστάβο Πογιέτ τον Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα “Daily Mail”.
Ο 54χρονος Ουρουγουανός ομοσπονδιακός προπονητής της Ελλάδας, υποστήριξε ότι ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα από την Γκαμπόν, για τον οποίο έχει ενδιαφερθεί ο σύλλογος του Λονδίνου, ταιριάζει στο παιχνίδι των «Μπλε» και μπορεί να καλύψει το κενό στην επίθεσή τους, μετά τις αποχωρήσεις του Ρομέλου Λουκάκου και Τίμο Βέρνερ.
«Ο Ομπαμεγιάνγκ θα ήταν ιδανικός για την Τσέλσι. Δείχνει χαρούμενος και επιστρέφει στα καλύτερα γκολ του», τόνισε ο Πογιέτ, ο οποίος στη συνέχεια, σημείωσε το ενδιαφέρον Τσέλσι και Μπαρτσελόνα για τους ίδιους παίκτες, δεδομένου του διαφορετικού στυλ ποδοσφαίρου τους. «Δεν ξέρω γιατί η Τσέλσι και η Μπαρτσελόνα προσπαθούν συνεχώς να αποκτήσουν και να “κλέψουν” τους ίδιους παίκτες η μία από την άλλη αυτό το καλοκαίρι», είπε. «Και οι δύο ομάδες θέλουν παρόμοιους παίκτες, παρόλο που δεν είναι όμοιες», πρόσθεσε.
- LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- Αυτά που πίστευαν με την ΑΕΚ, να τα ξεχάσουν οριστικά!
- Ο Μελισσανίδης απάντησε στον Σπανό για την ένσταση στο Ατρόμητος-ΑΕΚ στο Περιστέρι
- Τα πάντα για το στοίχημα ΕΔΩ - Οι καλύτερες προτάσεις
- Βαθμολογία Super League: Πρώτος ο ΠΑΟ με ματς περισσότερο, περιμένει η ΑΕΚ – Έμειναν πίσω ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός
- Ξεφτίλα: Το ρεζίλι στο Περιστέρι έγινε παγκόσμιο θέμα!



Η Φούλαμ συμπλήρωσε το παζλ της φάσης των «16» του Κυπέλλου Αγγλίας

Ο Ρόιζ έστειλε τη Ντόρτμουντ στους «8» του Κυπέλλου Γερμανίας

Έως και τέσσερα έτη αναμονής για την απόφαση στην υπόθεση της Μάντσεστερ Σίτι!

Πριμ μαμούθ στη Αλ Χιλάλ για την πρόκριση επί της Φλαμένγκο

Παγκόσμιο Συλλόγων: «Φουλ» για το 5ο τρόπαιο η Ρεάλ