ΑΕΚ: Δοκιμή Αλμέιδα με Βίντα στην 3άδα των στόπερ – Οι παρτενέρ του και οι τρεις χαφ

ΑΕΚ: Δοκιμή Αλμέιδα με Βίντα στην 3άδα των στόπερ – Οι παρτενέρ του και οι τρεις χαφ
Photo Credits: INTIME

Ο Ματίας Αλμέιδα δούλεψε σήμερα στην τακτική, στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ματίας Αλμέιδα ξεκινά να βάζει τον Ντομαγκόι Βίντα στην εξίσωση της άμυνας της ΑΕΚ.

Και ο έμπειρος Κροάτης εκεί έχει σημαίνοντα ρόλο, σε μία γραμμή που τα δύο τελευταία χρόνια έχει δεινοπαθήσει με λάθος επιλογές στόπερ από τη διοίκηση και κάκιστη αμυντική λειτουργία της ομάδας με ευθύνην των προπονητών. Ο Αργεντίνος προπονητής έχει στη διάθεση του τον Κροάτη αμυντικό, ο οποίος πάντως δεν είναι 100% έτοιμος ακόμη και χρειάζεται χρόνο και διαχείριση για να επανέλθει σε καλό επίπεδο. Πάντως, ο Αλμέιδα τον… ζεσταίνει.

Ο Βίντα σήμερα σε άσκηση τακτικής ήταν στην 3άδα των στόπερ, στο δεξί άκρο της. Στο κέντρο ήταν ο Γιώργος Τζαβέλλας, ενώ αριστερά έπαιξε ο Εχσάν Χατζισαφί ο οποίος συνεχίσει να κερδίζει πόντους με τον Αλμέιδα από τις ημέρες της προετοιμασίας στο Αλκμάαρ. Εκεί ο Αργεντίνος δούλεψε πολύ με Σιμάνσκι κεντρικό και Μήτογλου-Τζαβέλλα στα άκρα της 3άδας, ενώ τώρα εμπιστεύεται περισσότερο τον πιο συνεπή Χατσισαφί αριστερά που πολλές φορές βγάζει την μπάλα από την άμυνα με βαθιές μπαλιές και σωστό passing game και φέρνει τον Τζαβέλλα στο κέντρο τύπου… λίμπερο.

Μπροστά από την τριάδα Βίντα-Τζαβέλλα-Χατζισαφί έπαιξε άλλη μία τριάδα. Ο Γιόνσον δεξιά, με τον Σιμάνσκι κεντρικό και τον Πινέδα αριστερά του εσωτερικούς μέσους στον άξονα. Σε μία δοκιμή με 3-3 σε άμυνα-χαφ, όπου έλειπαν οι χαφ εξτρέμ και οι δύο επιθετικοί. Και ουσιαστικά η άσκηση τακτικής δούλεψε πάνω στο πως θα βγαίνει η μπάλα σωστά από την άμυνα προς τα χαφ και από εκεί να περνά με σχέδιο στην επιθετική γραμμή.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται αυτό το σχέδιο να το δούμε σε εφαρμογή στο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα (τρία 45λεπτα) το Σάββατο απέναντι στην Προοδευτική στο «Σεραφείδειο» (κεκλεισμένων των θυρών και χωρίς δημοσιογραφική κάλυψη), στο τελευταίο ματς πριν αρχίσει επίσημα η σεζόν για την Ένωση. Αν τελικά έχουμε… σέντρα πρωταθλήματος το Σαββατοκύριακο 20-21 Αυγούστου.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X