ΑΕΚ: Σε φουλ ρυθμό προπονήθηκαν Μάνταλος και Γαλανόπουλος!

ΑΕΚ: Σε φουλ ρυθμό προπονήθηκαν Μάνταλος και Γαλανόπουλος!
Photo Credits: INTIME

Ο Πέτρος Μάνταλος και ο Κώστας Γαλανόπουλος προπονήθηκαν κανονικά σήμερα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χαμόγελα στα Σπάτα για την ΑΕΚ!

Ο Ματίας Αλμέιδα βλέπει το… οπλοστάσιό του να γεμίζει καθώς τα προβλήματα λιγοστεύουν. Σήμερα, ο Πέτρος Μάνταλος που τις τελευταίες ημέρες έκανε πρόγραμμα αποφόρτισης λόγω ενοχλήσεων στον Αχίλλειο επανήλθε σε κανονικό ρυθμό και τέθηκε στη διάθεση του Αργεντινού προπονητή.

Ταυτόχρονα την προπόνηση σε φουλ ρυθμό έβγαλε και ο Κώστας Γαλανόπουλος. Ο διεθνής χαφ τις τελευταίες μέρες συμμετείχε κανονικά σε ασκήσεις τακτικής, αλλά ακολουθούσε μέρος του προγράμματος. Σήμερα έβγαλε κανονικά την προπόνηση και αναμένεται να παίξει με την Προοδευτικό στο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα.

Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Θοεδόσης Μαχαίρας, ενώ απών ήταν ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς που αναρρώνει από ίωση και αναμένεται να επιστρέψει με ατομικό το Σάββατο

Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά. Η προπόνηση της Παρασκευής, είναι προγραμματισμένη για τις 09.00.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X