ΑΕΚ: Ο Βίντα παίρνει χρόνο συμμετοχής με την Προοδευτική, αλλά βλέπει... Λαμία

ΑΕΚ: Ο Βίντα παίρνει χρόνο συμμετοχής με την Προοδευτική, αλλά βλέπει... Λαμία
Photo Credits: INTIME

Ο Αλμέιδα διαχειρίζεται πολύ προσεκτικά την ομαλή ενσωμάτωση του Βίντα στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από την πρώτη στιγμή που ο Ντομαγκόι Βίντα έπιασε δουλειά στις προπονήσεις στα Σπάτα, ο μεγάλος στόχος ήταν να προλάβει να καλύψει το χαμένο έδαφος στο κομμάτι της ετοιμότητας, προκειμένου να είναι έτοιμος στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Στον… βωμό αυτό του στόχου άλλωστε, ο Ματίας Αλμέιδα θυσίασε και τον ενθουσιασμό του Κροάτη στόπερ να πάρει έναν έστω μικρό χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με την Ομόνοια.

Ο Αργεντινός τεχνικός ήταν κατηγορηματικός, όπως ήδη έχετε διαβάσει στο “sportday.gr” και δεν ήθελε να πάρει το παραμικρό ρίσκο. Δεν πήρε καν τον Βίντα στην αποστολή που ταξίδεψε στην Κύπρο και τον άφησε να συνεχίσει το ειδικό πρόγραμμα εδώ στην Αθήνα.

Βεβαίως πλέον ο Κροάτης στόπερ κάθε μέρα όλο και περισσότερο συμμετέχει κανονικά σ’ όλες τις ασκήσεις τακτικής. Και ακολουθεί το πρόγραμμα της δουλειάς μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X