Συγκινημένη η Γουίλιαμς στο αντίο της στο Τορόντο (VIDEO)

Συγκινημένη η Γουίλιαμς στο αντίο της στο Τορόντο (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Σερένα Γουίλιαμς έδωσε το τελευταίο της παιχνίδι στο WTA 1000 τουρνουά του Καναδά και παρά τον αποκλεισμό της γνώρισε την αποθέωση.

Μόλις δύο μέρες πριν η Σερένα Γουίλιαμς είχε ανακοινώσει ότι κρεμάει τη ρακέτα της, μετά το US Open και αγωνιζόμενη στο 2ο γύρο του National Bank Open στο Τορόντο, γνώρισε την ήττα (6-2, 6-4 σε 77 λεπτά) από την χρυσή Ολυμπιονίκη του Τόκιο, Μπελίντα Μπέντσιτς.

Για την Αμερικανίδα τενίστρια ήταν το τελευταίο της παιχνίδι στο WTA 1000 τουρνουά του Καναδά, και παρά τον αποκλεισμό, γνώρισε την αποθέωση στο «αντίο» της. Η Γουίλιαμς ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη και συγκινημένη φεύγοντας από το κεντρικό court του Sobeys Stadium του Τορόντο.

«Μακάρι να μπορούσα να παίξω καλύτερα αλλά η Μπελίντα ήταν πολύ καλή σήμερα. Οι τελευταίες 24 ώρες ήταν πολύ ενδιαφέρουσες. Είμαι πολύ κακή στα αντίο αλλά αντίο Τορόντο. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Ήταν χαρά μου να παίζω μπροστά σας όλα αυτά τα χρόνια», όπως είπε η Σερένα στην on-court συνέντευξή της, με δάκρυα στα μάτια.

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X