Άρης: Κόντρα στην Μακάμπι τελ Αβίβ σήμερα για το θαύμα

Άρης: Κόντρα στην Μακάμπι τελ Αβίβ σήμερα για το θαύμα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Άρης μετράει αντίστροφα για να υποδεχτεί τη Μακάμπι (11/8, 21:00 – Novasports Prime) στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στη ρεβάνς του 2-0 στο Τελ Αβίβ, που οδηγεί την ομάδα του Χερμάν Μπούργος στο πρώτο do or die παιχνίδι της σεζόν.

Οι «κιτρινόμαυροι» προσπάθησαν στον πρώτο αγώνα, ο Κουέστα πραγματοποίησε το παιχνίδι της ζωής του, ωστόσο τα αμυντικά λάθη αποτέλεσαν μελανό σημείο, δίνοντας σημαντικό προβάδισμα στη Μακάμπι και δυσκολεύοντας το έργο του Άρη στη ρεβάνς της Θεσσαλονίκης.

Η κατάσταση ωστόσο είναι ανατρέψιμη για το σύνολο του Χερμάν Μπούργος κάτι που αποτυπώθηκε και στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, με τον Αργεντινό να τονίζει πως η ομάδα του πρέπει να βγει από το πρώτο λεπτό για να κερδίσει το παιχνίδι, έχοντας μάλιστα ως σύμμαχο τον κόσμο της.

Κλειστά χαρτιά έχει κρατήσει ο Χερμάν Μπούργος για τους 11 «εκλεκτούς» που θα κυνηγήσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Conference League, έχοντας ωστόσο γεμάτο το «οπλοστάσιο» του.

Ωστόσο όπως όλα δείχνουν, αλλαγές θα υπάρξουν τόσο στη μεσαία γραμμή, ενώ ερωτηματικά υπάρχουν και στις θέσεις των εξτρέμ. Συγκεκριμένα, οι «κιτρινόμαυροι» θα παραταχθούν με τους Πίρσμαν, Φαμπιάνο και Μπράμπετς μπροστά από τον Κουέστα, ενώ για τη δεξιά πλευρά τις περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει ο Ουντεμπάτζο.

Στα χαφ θέση διεκδικούν οι Νταμπό και ο Ντιόπ, δίπλα στον Μανού Γκαρθία, που κατά πάσα πιθανότητα θα αγωνιστεί βασικός.

Ο πιο δύσκολος… γρίφος, είναι αυτός στα εξτρέμ και με το αν θα διατηρηθεί ο Μαντσίνι στο αρχικό σχήμα ή αν θα επιλεχθούν εκ των Πάλμα, Γκαρσία, Καμάτσο, με τον Γκρέι να αποτελεί την «σταθερά» επιθετικά.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X