ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νέα αρχή!

ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νέα αρχή!
Photo Credits: INTIME

Σε μια ομάδα με πολλά νέα πρόσωπα, εκείνος που ξεχωρίζει και δίνει το ρυθμό για όλους στην ΑΕΚ, είναι ο Ματίας Αλμέιδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ενδεχομένως, για κάποιους να είναι ανάγκη να πετύχει η ΑΕΚ εκεί που απέτυχε παταγωδώς τα προηγούμενα χρόνια. Για τους περισσότερους όμως, η παρουσία του Ματίας Αλμέιδα είναι καταλυτικά για όσα συμβαίνουν και όσα…δεν συμβαίνουν στην ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα. Σε μια κρίσιμη περίοδο για την ομάδα, με πολλά νέα πρόσωπα σε όλα τα επίπεδα, ο Αργεντινός τεχνικός έχει καταφέρει να επιβάλει το δικό του νόμο και είναι ο αδιαμφισβήτητος πρωταγωνιστής για την ΑΕΚ.

Είτε αναφέρεται κάποιος στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος και στα νέα στοιχεία που επιχειρεί να προσδώσει, είτε στέκεται στο μεταγραφικό σχεδιασμό και στα υψηλά στάνταρ που αποτρέπουν μεταγραφές ρίσκου όπως στο παρελθόν, ο Αλμέιδα βρίσκεται από πίσω. Είναι ξεκάθαρο, πως ο Αργεντινός είναι αποφασισμένος και απόλυτα κατασταλαγμένος σε αυτό το νέο ξεκίνημα, ώστε να κάνει όσα περνούν από το χέρι του, ώστε η άχρωμη, άγευστη και άοσμη ΑΕΚ των προηγούμενων χρόνων, να αποκτήσει ξεκάθαρη αγωνιστική ταυτότητα.

Πάντα ένας μεγάλος προπονητής

Σε αυτό το ξεκίνημα της σεζόν, δίχως βέβαια να έχουν υπάρξει επίσημα παιχνίδια που θα κρίνουν εντέλει και το εγχείρημα, ο Αλμέιδα έχει θέσει τη δική του σφραγίδα. Έθεσε εξ αρχής προτεραιότητες, που αφορούσαν τη δημιουργία ενός γκρουπ παικτών που θα ήταν πραγματική ομάδα, στοιχείο που έλειπε εντελώς την τελευταία τετραετία. Και παράλληλα, επιχείρησε να συμμαζέψει την τραγική αμυντική λειτουργία, με σχηματισμούς και συνολική δουλειά που δείχνει άκρως ενθαρρυντικά στοιχεία ως τώρα.

Είναι δεδομένο, πως ο Αλμέιδα έχει την προσωπικότητα και το ειδικό βάρος για να επιβληθεί μέσα στα αποδυτήρια. Ειδικά για μια ομάδα όπως η ΑΕΚ, που κάθε μεγάλη της επιτυχία είναι συνυφασμένη με κάποιο σπουδαίο προπονητικό όνομα στον πάγκο (Τσάκναντι, Στάνκοβιτς, Τσαϊκόφσκι τα παλιά χρόνια, Μπάγεβιτς, Σάντος, Φερέρ στην πιο σύγχρονη εποχή), φαίνεται πως αποτελεί δικλείδα ασφαλείας. Ο Αλμέιδα βέβαια είναι πολύ νωρίς για να συγκριθεί με τον οποιονδήποτε, αλλά όσοι κινούνται γύρω από την ΑΕΚ αυτήν την περίοδο, μιλούν για την πιο ισχυρή προσωπικότητα και την πιο σοβαρή παρουσία που πέρασε στην Ένωση από την εποχή του Φερέρ.

Δείτε περισσότερα για τον Ματίας Αλμέιδα.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X