ΑΕΚ: Ευκαιρία για δοκιμές το πρώτο φιλικό με τα Βριλήσσια (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Ευκαιρία για δοκιμές το πρώτο φιλικό με τα Βριλήσσια (ΦΩΤΟ)

Η ΑΕΚ έδωσε σήμερα το πρώτο φιλικό το οποίο είχε προπονητικό χαρακτήρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πρώτο της φιλικό παιχνίδι για τη νέα σεζόν έδωσε σήμερα η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ η οποία αντιμετώπισε τα Βριλήσσια στο «Γ. Κασιμάτης».

Ένα παιχνίδι που είχε καθαρά προπονητικό χαρακτήρα με τον Αλέξη Αλβανό να έχει την ευκαιρία να δει την ομάδα του στο γήπεδο μετά από δέκα περίπου ημέρες προπονήσεων και να κάνει πολλές αλλαγές και δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα. Για αυτό το λόγο άλλωστε και δεν κρατήθηκε σκορ καθώς ο αγώνας αποτέλεσε περισσότερο μια δυνατή προπόνηση για τις δύο ομάδες. Παρόλα αυτά ο προπονητής της ΑΕΚ είδε αρκετά θετικά στοιχεία στο παιχνίδι και στο επίπεδο ετοιμότητας των παικτών αλλά κυρίως τις αδυναμίες και όλα όσα πρέπει να δουλέψουν για να είναι πανέτοιμοι στην έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων. Η ομάδα έχει προγραμματίσει ένα ακόμη φιλικό για το προσεχές Σάββατο απέναντι στον Διομήδη στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης». Την Κυριακή θα έχουν το δεύτερο ρεπό και την Δευτέρα η αποστολή θα αναχωρήσει για την Βόρεια Μακεδονία όπου θα συμμετάσχει στο τουρνουά της Στρούγκα.

Δείτε φωτογραφίες από το πρώτο φιλικό της ΑΕΚ:

ΑΕΚ: Ευκαιρία για δοκιμές το πρώτο φιλικό με τα Βριλήσσια (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Ευκαιρία για δοκιμές το πρώτο φιλικό με τα Βριλήσσια (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Ευκαιρία για δοκιμές το πρώτο φιλικό με τα Βριλήσσια (ΦΩΤΟ)

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X