ΑΕΚ: Ανακοίνωσε Βούλετιτς και Βιτίνιο η ομάδα Futsal

ΑΕΚ: Ανακοίνωσε Βούλετιτς και Βιτίνιο η ομάδα Futsal
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε δύο δυνατές μεταγραφές ξένων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ επισημοποίησε την συνεργασία της με τους δύο ξένους, Βιτίνιο και Βούλετιτς.

Οι δύο παίκτες έφτασαν χθες το βράδυ στην Αθήνα και σήμερα υπέγραψαν σήμερα τα νέα τους συμβόλαια. Η Ερασιτεχνική ανακοίνωσε και επίσημα τις μεταγραφές των δύο παικτών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Βιτίνιο. Ο διεθνής 28χρονος Αρμένιος αθλητής εντάσσεται στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας Futsal του Συλλόγου.

Ο Βιτίνιο αποτελεί εν ενεργεία αθλητή της εθνικής ομάδας της Αρμενίας, ο οποίος έχει περάσει από πολλά ευρωπαϊκά κλαμπ. Στην καριέρα του έχει κατακτήσει μεταξύ άλλων το Πρωτάθλημα Αυστρίας, το Πρωτάθλημα Σλοβακίας και το Κύπελλο Πολωνίας. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο φόρεσε τη φανέλα της αυστριακής Βίνερ Νέουσταντ. Βιτίνιο, καλώς ήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Λούκα Βούλετιτς. Ο 29χρονος διεθνής Μαυροβούνιος αθλητής εντάσσεται στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας Futsal του Συλλόγου. Ο Λούκα Βούλετιτς είναι εν ενεργεία διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του, αποτελώντας την αιχμή του δόρατος στην επιθετική της γραμμή. Σε 15 συμμετοχές μετρά 6 τέρματα, ενώ σε διασυλλογικό επίπεδο έχει αγωνιστεί σε πολλά ευρωπαϊκά κλαμπ. Λούκα, καλώς όρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ!

ΑΕΚ: Ανακοίνωσε Βούλετιτς και Βιτίνιο η ομάδα Futsal ΑΕΚ: Ανακοίνωσε Βούλετιτς και Βιτίνιο η ομάδα Futsal

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X