«Η ΑΕΚ έχει κάνει πρόταση στην Λέγκια για τον Καστράτι - Δίνει 2 εκατ.ευρώ» - Τι λέει η ΑΕΚ

«Η ΑΕΚ έχει κάνει πρόταση στην Λέγκια για τον Καστράτι - Δίνει 2 εκατ.ευρώ» - Τι λέει η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Οι Πολωνοί αποκαλύπτουν πρόταση της ΑΕΚ στη Λέγκια για την απόκτηση του Λιρίμ Καστράτι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ κινείται για τον Λιρίμ Καστράτι σύμφωνα με τους Πολωνούς και σημερινό δημοσίευμα.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ της χώρας, η Ένωση προσφέρει το ποσό των δύο εκατ. ευρώ στην πολωνική ομάδα για τον Κοσοβάρο εξτρέμ.

Αξίζει να σημειώσουμε πως, πήγε στην Πολωνία και τη Λέγκια επί ημερών Ράντεκ Κουχάρσκι στο πόστο του τεχνικού διευθυντή.

Όσον αφορά στον Καστράτι, πέρσι είχε 23 ματς και δύο γκολ με τη φανέλα της Λέγκια σ’ όλες τις διοργανώσεις με τους Πολωνούς να τον αποκτούν από τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ έναντι 1,3 εκατ. ευρώ. Με τη Ντινάμο ο Καστράτι είχε συνολικά 51 ματς και 4 γκολ. Επίσης έχει αγωνιστεί στη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, όπου είχε 89 ματς και 21 γκολ.

Η θέση της ΑΕΚ για τον Κοσοβάρο άσο

Για τον Καστράτι, η ΑΕΚ πήρε θέση τονίζοντας πως δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον για τον συγκεκριμένο παίκτη. Παράλληλα, σημειώθηκε πως είναι ανύπαρκτο θέμα για το μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, η οποία κοιτάζει παίκτες με άλλα στοιχεία.

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X