ΑΕΚ: Κράτησε Χριστοφορίδη και Ματζούκα

ΑΕΚ: Κράτησε Χριστοφορίδη και Ματζούκα

Δύο ακόμη ανανεώσεις για την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε δύο ακόμη ανανεώσεις προχώρησε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΚ που κράτησε στο δυναμικό της, τις Μαρία Χριστοφορίδη και Φωτεινή Ματζούκα.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ για την ανανέωση της Χριστοφορίδη αναφέρει:

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με την Μαρία Χριστοφορίδη. Η 27χρονη (19/05/1995) αθλήτρια θα παραμείνει και την επόμενη χρονιά στο δυναμικό της Γυναικείας Ομάδας Ποδοσφαίρου του Συλλόγου.

Η Μαρία Χριστοφορίδη που αποκτήθηκε στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο και αγωνίζεται στη θέση του Επιθετικού, σκοραροντας 6 φορες, συνέβαλε στην κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο στη Β’ Εθνική.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας η Μαρία Χριστοφορίδη δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα βρίσκομαι και φέτος στην οικογένεια της ΑΕΚ! Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση και τον προπονητή που δείχνουν την εμπιστοσύνη τους σε εμένα! Για τη νέα χρονιά εύχομαι υγεία και οι στόχοι της ομάδας να επιτευχθούν».

Μαρία, καλή επιτυχία και τη νέα σεζόν!

Παράλληλα ανακοινώθηκε και η παραμονή της Φωτεινής Ματζούκα:

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με την Φωτεινή Ματζούκα. Η 15χρονη (21/09/2007) αθλήτρια θα παραμείνει και την επόμενη χρονιά στο δυναμικό της Γυναικείας Ομάδας Ποδοσφαίρου του Συλλόγου.

Η Φωτεινή Ματζούκα που αγωνίζεται στη δεξιά πλευρά της επίθεσης, είναι στην ομάδα απο την ίδρυση του τμήματος και θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα στο ποδόσφαιρο γυναικών.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας η Φωτεινή Ματζούκα δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι ευτυχισμένη που το όνειρο συνεχίζεται, να φοράω τη φανέλα της ομάδας της καρδιάς μου. Ξεκινήσαμε μια ομάδα από το μηδέν και με τη βοήθεια του τεχνικού επιτελείου και της διοίκησης καταφέραμε να ανέβουμε κατηγορία με απώτερο σκοπό να καθιερωθεί η ομάδα εκεί που ανήκει, στην A’ Εθνική Κατηγορία».

Φωτεινή, καλή επιτυχία και τη νέα σεζόν!

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X