Φορ έτοιμο, που να σου εγγυάται 25 γκολ!

Φορ έτοιμο, που να σου εγγυάται 25 γκολ!
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog, καταπιάνεται με το θέμα του γκολτζή που έχει ανάγκη η ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πριν καν τελειώσει η περσινή τραγική σεζόν και πολλές φορές από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου, έγραφα ότι αυτό το καλοκαίρι, η ΑΕΚ δεν πρέπει να κάνει 15 μεταγραφές όπως πέρυσι, αλλά να κάνει 7-8, που να είναι όλες μία προς μία, με παίκτες κλάσης που θα έρθουν για τη βασική ενδεκάδα.

Ο τρόπος με τον οποίο κινήθηκε η ΑΕΚ για τις τέσσερις πρώτες μεταγραφές, το έχω τονίσει ευθύς εξαρχής ότι μου άρεσε και με ικανοποίησε πολύ. Είμαστε ωστόσο στις μισές κινήσεις και πιάνουμε Δεκαπενταύγουστο. Και δεν με ανησυχεί ο χρόνος, όσο το μην τυχόν και αλλάξει νοοτροπία η ΑΕΚ και πορευτεί με συμβιβασμό σε κάτι λιγότερο και με «εκπτώσεις» για τις υπόλοιπες θέσεις που έχει μεγάλη ανάγκη για ενίσχυση.

Τότε θα… ησυχάσω

Κοινώς, θα ησυχάσω αν δω να έρχεται ένας ακόμα… Βίντα για το κέντρο της άμυνας, που θα είναι ο παρτενέρ του Κροάτη. Θα ησυχάσω αν δω ένα έτοιμο φορ, που να συμπληρώνει τον Αραούχο όταν η ομάδα θα παίζει με δύο επιθετικούς και που θα είναι και ισάξιος, ακόμα και καλύτερός του, ώστε να προτιμάται εκείνος όταν θα το κρίνει ο προπονητής, τις φορές που θα παίζει με έναν φορ.

Η ΑΕΚ έχει ανάγκη έναν γκολτζή ολκής, ένα ψηλό και δυνατό φορ, που να τον τρέμουν οι αντίπαλες άμυνες. Δεν είμαι αυτός που παίρνει τις αποφάσεις, ούτε φυσικά αυτός που ξέρει καλύτερα από τον Αλμέιδα. Την άποψή μου καταθέτω, με την πεποίθηση ότι η ΑΕΚ δεν θα ξανακάνει τα λάθη περασμένων μεταγραφικών περιόδων και πώς αυτή τη φορά δεν θα αφήσει κανένα μα κανένα κενό.

Γίνεται μια πολύ σοβαρή, μεθοδική και προσεχτική προσπάθεια και θα είναι κρίμα να τιναχτεί στον αέρα με το να μείνει κενό έστω και ένα κομμάτι του παζλ, που αφορά στο ρόστερ της νέας ΑΕΚ. Πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας και τις δεδομένες ατυχίες και τους τραυματισμούς που προκύπτουν μέσα στη σεζόν και για να ξέρουμε τι λέμε, σε ένα πρωτάθλημα που έχει και play off, το βάθος του ρόστερ μετράει πολύ.

Όπως και στα χαφ, έτσι… παντού

Όπως στα χαφ η ΑΕΚ είναι καλυμμένη με Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Σιμάνσκι, Γαλανόπουλο, Μάνταλο, Φράνσον, έτσι πρέπει να είναι και σε όλες τις θέσεις της ενδεκάδας. Να έχει έτοιμες λύσεις για παν ενδεχόμενο. Κι όπως έχω ξαναγράψει, τώρα που θα φτιάξει η αμυντική λειτουργία της ομάδας και με τον δυνατό στόπερ που θα έρθει, η άμυνα θα είναι επιπέδου μιας ανταγωνιστικής ΑΕΚ που θα χτυπήσει πρωτάθλημα, μην πάθουμε καμιά… νίλα με το γκολ.

Είναι αλήθεια ότι με τους επιθετικούς, έγιναν καλές επιλογές, ακόμα και μέσα στην άσχημη περασμένη τετραετία, μην το χαλάσουμε τώρα. Αν έχει εντοπίσει η ΑΕΚ και κάποια σούπερ περίπτωση που θα αποτελέσει επένδυση για το μέλλον, μακάρι να τον «τσιμπήσει», αλλά για να ξέρουμε τι λέμε, η προτεραιότητα για την ΑΕΚ που δεδομένα θα μπει με… τσίτα τα γκάζια για να πάρει τον τίτλο (κι αυτό θα πρέπει να το δείξει με το… καλημέρα) είναι να πάρει έναν φορ-δυναμίτη, που να σου εγγυάται 25 γκολ μέσα στη σεζόν.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X