Στρέλνιεκς: «Συνειδητοποίησα στην ΑΕΚ πως υπάρχει η διάθεση για κάτι καλό»

Στρέλνιεκς: «Συνειδητοποίησα στην ΑΕΚ πως υπάρχει η διάθεση για κάτι καλό»
Photo Credits: INTIME

Όσα δήλωσε η νέα μεταγραφή της «Βασίλισσας», Γιάνις Στρέλνιεκς στο aekbc.gr

Ο Γιάνις Στρέλνιεκς είναι με κάθε επισημότητα παίκτης της ΑΕΚ για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Λετονός γκαρντ θα αποτελέσει τον ηγέτη της ομάδας του Ηλία Καντζούρη και η εμπειρία του, μπορεί να αποδειχθεί κομβική για την υλοποίηση των στόχων της «Βασίλισσας».

Ο 32χρονος μπασκετμπολίστας μίλησε στο aekbc.gr για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ, για τις αναμετρήσεις του ως αντίπαλος με τη φανέλα του ΟΣΦΠ, και τους στόχους του:

«Επιστρέφω στην Ελλάδα μετά από τρία χρόνια, έχοντας αρκετές αναμνήσεις στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Θυμάμαι έντονα, ότι απέναντι στην ΑΕΚ, με την τότε ομάδα μου, τα είχαμε βρει… σκούρα, καθώς είχαμε χάσει σε σημαντικές αναμετρήσεις, μεταξύ αυτών και στον Τελικό Κυπέλλου. Ήταν άλλωστε μία σημαντική χρονιά για την ΑΕΚ, καθώς ήταν σε τρομερή φόρμα, κατακτώντας και το Basketball Champions League.

Γνωρίζω, ότι η ομάδα μας βρίσκεται σε μεταβατική περίοδο πλέον, όμως στις συζητήσεις μου με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, συνειδητοποίησα πως υπάρχει η διάθεση για κάτι καλό. Άλλωστε, αν δεν έχεις φιλοδοξίες, ποιο είναι το νόημα; Εμείς, πρέπει να κάνουμε ένα βήμα τη φορά. Το μπάσκετ δεν είναι αγώνας 100 μέτρων, αλλά μαραθώνιος, και χρειάζεται υπομονή και πίστη».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X