Οδηγός στις αμυντικές επιλογές Αλμέιδα, οι περυσινές παθογένειες της ΑΕΚ

ΑΕΚ: Οι ικανότητες των στόπερ κρίνουν την τριάδα στην άμυνα του Αλμέιδα
Photo Credits: INTIME

Ο Αλμέιδα έχει μελετήσει πολύ τις περυσινές παθογένειες στην ανασταλτική λειτουργία της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η προσεκτική και ενδελεχής μελέτη των αγωνιστικών πεπραγμένων της ΑΕΚ στην περυσινή σεζόν, αποτέλεσε την βάση για την δουλειά που κάνει στην φετινή προετοιμασία και στο κτίσιμο της ομάδας ο Ματίας Αλμέιδα. Ο Αργεντινός τεχνικός όχι μόνο πέρασε από “μικροσκόπιο” κάθε παίκτη από το περυσινό ρόστερ ξεχωριστά. Αλλά φρόντισε να “διαβάσει” πολύ προσεκτικά την αγωνιστική συμπεριφορά συνολικά της ομάδας.

Πάνω στην βάση της μελέτης στις περυσινές παθογένειες της ανασταλτικής λειτουργίας της ΑΕΚ, ο Αλμέιδα κτίζει την φετινή άμυνα. Και φυσικά κάνει τις αντίστοιχες εισηγήσεις για προσθήκες. Αν μάλιστα αυτή η προσέγγιση είναι πολύ γενική, υπάρχει και κάτι που είναι ακόμα πιο συγκεκριμένο. Ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα που εντόπισε ο Αλμέιδα στην περυσινή λειτουργία της άμυνας της ΑΕΚ, ήταν η ταχύτητα. Κάτι άλλωστε, που ήταν έτσι κι αλλιώς πολύ εξόφθαλμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνέχεια του κειμένου

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X