Η ΑΕΚ «πληγώνει» ακόμα τον φιναλίστ του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ!

Η ΑΕΚ «πληγώνει» ακόμα τον φιναλίστ του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ!

Οταν η ΑΕΚ κέρδιζε τον Κέβιν Γκλάσνερ και την Βόλφσμπουργκ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πριν από 22 (και κάτι) μήνες ο Κέβιν Γκλάσνερ άκουγε ΑΕΚ και άλλαζε… πεζοδρόμιο. Την 1η του Οκτώβρη του 2020 ο Αυστριακός ήταν προπονητής της Βόλφσμπουργκ. Είχε έρθει ως προπονητής της Βόλφσμπουργκ για τον νοκ άουτ αγώνα με την «Ενωση» στο ΟΑΚΑ για την είσοδο στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Ηταν το απόλυτο φαβορί. Όταν μάλιστα στο ημίχρονο οι «λύκοι» προηγήθηκαν ο Γκλάσνερ μάλλον έκανε τα πλάνα του για μια μεγάλη ευρωπαϊκή πορεία. Είχε υπολογίσει δίχως τους Σιμόες και Ανσαριφάρντ που υπέγραψαν την επική ανατροπή της ΑΕΚ με 2-1 στο φινάλε του ματς. Όπως αποδείχθηκε ήταν η τελευταία μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά για την «Ενωση». Ο Γκλάσνερ δεν χάθηκε. Κάθε άλλο. Το καλοκαίρι του 2021 πήγε στην Αϊντραχτ και τον περασμένο Μαϊο κατέκτησε με τους «αετούς» της Φρανκφούρτης το Γιουρόπα Λιγκ στον τελικό της Σεβίλλης κόντρα στη Ρεϊντζερς.

Την Τετάρτη το βράδι διεκδικεί και το Σούπερ Καπ στο Ελσίνκι κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αντίθετα, η ΑΕΚ από εκείνο το βράδι της πρώτης του Οκτώβρη του 2020 ακόμη ψάχνεται…
Πως τα φέρνει η ζωή…

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X