ΑΕΚ: Η Καραγιάννη στην αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου

ΑΕΚ: Η Καραγιάννη στην αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου

Η αθλήτρια της ΑΕΚ συμμετέχει στην αποστολή για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το 26ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα θα λάβει στο Μόναχο, εκεί όπου έγινε και η διοργάνωση του 2002 και όπως και τότε έτσι και φέτος η χώρα μας θα έχει μία δυνατή και υπολογίσιμη ομάδα.

Συνολικά 25 Γυναίκες και 15 Άνδρες θα κληθούν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και να διεκδικήσουν τη διάκριση σε μια διοργάνωση, που αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική. Ανάμεσα τους βρίσκεται και η αθλήτρια της ΑΕΚ, Αναϊς Καραγιάννη η οποία θα συμμετάσχει στα 100μ με εμπόδια ενώ η δεύτερη ελληνική παρουσία στο συγκεκριμένο αγώνισμα είναι αυτή της Ελισάβετ Πεσιρίδου.  Στην αποστολή όπως και το 2018 μετέχουν οι ομάδα 4Χ100 μ. των Ανδρών και Γυναικών, όσο και η 4Χ400 μ. των Γυναικών. Η επιλογή των μελών της ομάδας έγινε από τους υπευθύνους τεχνικούς σκυταλοδρομίας σε Άνδρες και Γυναίκες αντίστοιχα. Η χώρα μας μετέχει με μια από τις μεγαλύτερες αποστολές στην ιστορία της, αφού στο σύνολο θα συμμετάσχουν 40 αθλητές και αθλήτριες, τρεις περισσότεροι από τους αγώνες του Βερολίνου και πέντε από εκείνη του Άμστερνταμ.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X