AEK: Εκατοντάδες οπαδοί δήλωσαν συμμετοχή για την καμπάνια για την mini ταινία για τα εισιτήρια διαρκείας - Εληξε η διαδικασία

AEK: Εκατοντάδες οπαδοί δήλωσαν συμμετοχή για την καμπάνια για την mini ταινία για τα εισιτήρια διαρκείας - Εληξε η διαδικασία
Photo Credits: INTIME

Η ευχαριστήρια ανακοίνωση από την ΚΑΕ ΑΕΚ

Εκατοντάδες οπαδοί της ΑΕΚ δήλωσαν συμμετοχή για την καμπάνια τα γυρίσματα της mini movie προώθησης των Εισιτηρίων Διαρκείας 2022-2023.

Λόγω της μεγάλης ζήτησης η ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε εσπευσμένα τη λήξη της διαδικασίας.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ

Για άλλη μία φορά η συμμετοχή των οπαδών της ΑΕΚ ξεπέρασε κάθε προσδοκία!

212 συνενωσίτες σε διάστημα ολίγων ωρών δήλωσαν συμμετοχή για την καμπάνια τα γυρίσματα της mini movie προώθησης των Εισιτηρίων Διαρκείας 2022-2023.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τις φίλες και τους φίλους της ΑΕΚ, οι οποίοι απέδειξαν, ότι ο κόσμος μας εξακολουθεί να ευαισθητοποιείται στα σπουδαία.

Αναγκαζόμαστε, ωστόσο, λόγω της αυξημένης ζήτησης, να ανακοινώσουμε εσπευσμένα τη λήξη της διαδικασίας, γι’ αυτό και ζητούμε την κατανόηση όλων.

Οι νικητές της κλήρωσης, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα, στις 16:00, θα κληθούν να δώσουν το «παρών» σε ακρόαση στο ΣΠΙΤΙ μας, στα Άνω Λιόσια, από Επιτροπή Αξιολόγησης της ΑΕΚ BC.

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ!

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X