Καραγιάννη στο enwsi.gr: «Στην ΑΕΚ χωρίς δεύτερη σκέψη- Εγγύηση ο κ. Παπασταμάτης»

Καραγιάννη στο enwsi.gr: «Στην ΑΕΚ χωρίς δεύτερη σκέψη- Εγγύηση ο κ. Παπασταμάτης»
Photo Credits: INTIME

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της γυναικείας ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ, Έλλη Καραγιάννη μιλάει στο enwsi.gr

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Έλλη Καραγιάννη αποτελεί ένα από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της γυναικείας ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ

Η 23χρονη εξτρέμ θα φοράει τη νέα σεζόν τα «κιτρινόμαυρα» ενισχύοντας την προσπάθεια της ΑΕΚ στην πρώτη της χρονιά στην Α1 Γυναικών.  Η Έλλη έχει ξεκινήσει την καριέρα της από τον Ολυμπιακό Κερατσινίου, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης και στους Κορυδαλλό και Καματερό. Τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον Άρη Νίκαιας και έχει αποτελέσει μέλος στις Εθνικές ομάδες Κορασίδων και Νεανίδων. Η νεαρή αθλήτρια μίλησε στο enwsi.gr και αποκάλυψε πως από την στιγμή που ήρθε η πρόταση από την ΑΕΚ δεν σκέφτηκε δεύτερη φορά για να απαντήσει θετικά.

Αρχικά αναφερόμενη στην πρόταση και το πως προέκυψε η συνεργασία με την ΑΕΚ σχολίασε: «Τα τελευταία χρόνια αγωνιζόμουν στον Άρη Νίκαιας , η ΑΕΚ με προσέγγισε λίγο καιρό μετά την άνοδο της στην Α1, το γεγονός αυτό μου έδωσε την δυνατότητα να γίνω μέλος στον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας  και χωρίς δεύτερες σκέψεις δέχτηκα την πρόταση της». Παράλληλα στάθηκε και στην παρουσία του κ. Παπασταμάτη ο οποίος αποτελεί εγγύηση για την ομάδα: «Έχοντας μάλιστα και τον καλύτερο διοικητικό ηγέτη στον χώρο του χάντμπολ, τον κ. Παπασταμάτη που προσφέρει την ασφάλεια και την εμπιστοσύνη που χρειαζόμουν.

«Γερές βάσεις για τίτλους»

Όσο για το πως νιώθει που θα αποτελεί μέλος της πρώτης γυναικείας ομάδας χάντμπολ που θα αγωνιστεί στην Α1: «Το συναίσθημα που επικρατεί μέσα μου είναι ανυπομονησία , είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεργαστώ με επαγγελματίες και συμπαίκτριες που έχουν αγωνιστεί σε υψηλού επιπέδου πρωταθλήματα και είμαι έτοιμη να δουλέψω σκληρά για να βοηθήσω την ομάδα και να δώσω το 100% του εαυτού μου».

Αναφερόμενη στους στόχους της ΑΕΚ τη νέα σεζόν τόνισε: «Μιλάμε για την ΑΕΚ οπότε  τίποτα δεν αποτελεί έκπληξη. Όμως η φετινή χρονιά είναι μεταβατική και το πρωτάθλημα δεν είναι ακόμα αυτοσκοπός. Οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να βάλουν γερές βάσεις στην ομάδα για να μπορέσει να πρωταγωνιστήσει για πολλά χρόνια κερδίζοντας τίτλους.  Η ομάδα πάντως κινείται μεταγραφικά με πολύ προσεγμένες κινήσεις.

Τέλος μίλησε και για το ντέρμπι της πρεμιέρας με τη Νέα Ιωνία: «Η Νέα Ιωνία έχει αποδείξει πως είναι από τις δυνατότερες ομάδες του πρωταθλήματος όμως πιστεύω πως κάθε παιχνίδι πρέπει να το αντιμετωπίζουμε την ίδια σοβαρότητα και σεβασμό , να μην φοβόμαστε αλλά και να μην επαναπαυόμαστε. Η πρώτη αγωνιστική στο πρωτάθλημα είναι πάντα δύσκολη μέχρι να βρούμε τα πατήματα μας στο γήπεδο και να ψυχολογήσουμε τον αντίπαλο. Βέβαια, το πλεονέκτημα της πρώτης αγωνιστικής είναι πως παίζουμε εντός έδρας και σίγουρα ο «κόσμος» της ΑΕΚ θα μας δώσει το ψυχολογικό boost που έχει ανάγκη κάθε αθλητής».

 

 

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X