Η ΑΕΚ έκανε κρούση για τον Ντα Σίλβα τον Ιούλιο

Η ΑΕΚ έκανε κρούση για τον Ντα Σίλβα τον Ιούλιο
Photo Credits: INTIME

H AEK είχε ρωτήσει από τον Ιούλιο για τον Νταμιέν Ντα Σίλβα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Γάλλοι έφεραν χθες εκ νέου στο προσκήνιο την υπόθεση του Νταμιέν Ντα Σίλβα για την ΑΕΚ!

Σύμφωνα με την γαλλική και πάντα έγκυρη L’Équipe, η Ενωση είναι «ζεστή» και φέτος με τον 34χρονο κεντρικό αμυντικό, τον οποίο εξέτασε και πέρσι το καλοκαίρι, πριν πάρει τελικά τον Όγκνιεν Βράνιες. Μία προσπάθεια απόκτησης του που είχε πάρει πάνω του ο πρώην αρχισκάουτερ της ΑΕΚ Στάθης Ταυλαρίδης και την είχε φέρει μάλιστα μέχρι ένα πολύ καλό σημείο, αλλά μετά η διοίκηση δεν έκανε όλα όσα έπρεπε και χάθηκε ο παίκτης.

Όπως έγραψε η L’Équipe, ο Ντα Σίλβα απασχόλησε την Κλερμόν, αλλά ο ποδοσφαιριστής δεν είναι «ζεστός» και κάπου εκεί μπαίνει ξανά η ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ εξέφρασε ενδιαφέρον για τον Ντα Σίλβα» αναφέρουν οι Γάλλοι και μένει να φανεί το κατά πόσο ισχύει το θέμα.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του enwsi.gr, η ΑΕΚ είχε κάνει κρούση στη Λιόν από τον Ιούλιο για τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό. Συγκεκριμένα η Ένωση είχε ρωτήσει τον γαλλικό σύλλογο για ενδεχόμενη προοπτική αποδέσμευσης του Γάλλου στόπερ, αλλά και την πλευρά του έμπειρου παίκτη. Ωστόσο, από ότι αποδείχθηκε δεν φάνηκε να υπάρχει πρόσφορο έδαφος.

Ο Νταμιέν Ντα Σίλβα

Ο 34χρονος είχε 21 συμμετοχές πέρσι σε όλες τις διοργανώσεις με τη Λυών, ενώ την τριετία 2018-2021 μέτρησε 118 συμμετοχές με τη Ρεν και 8 γκολ.

Επίσης έχει αγωνιστεί σε Νιόρ (2006-2009,57 συμ.-1 γκολ), Σατορού (2009-10, 9 συμ.-1 γκολ), Ρουέν (2011-2013, 92 συμ.), Κλερμόν (2013-14, 35 συμ.) και Καέν (2014-18, 137 συμ.-7 γκολ).
Στην πρεμιέρα του γαλλικού πρωταθλήματος κόντρα στην Αζαξιό, ο Ντα Σίλβα έμεινε στον πάγκο για τη Λυών και δεν χρησιμοποιήθηκε.

Και αυτό ίσως να λέει πολλά αν έχει θέση στην Λιόν και για τις τάσεις φυγής του, ένα χρόνο πριν μείνει ελεύθερος…

Δείτε τον Νταμιέν Ντα Σίλβα:

Τι λέει η ΑΕΚ για Ντα Σίλβα

Το δημοσίευμα στην Γαλλία για τον Νταμιέν Ντα Σίλβα έσπευσε άμεσα να διαψεύσει η ΠΑΕ ΑΕΚ. Στην Ένωση ανέφεραν πως δεν «παίζει» η περίπτωση του έμπειρου κεντρικού αμυντικού και δεν υπάρχει μέσα στα μεταγραφικά πλάνα της ΑΕΚ.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X