Το καλύτερο για το τέλος- Η ΑΕΚ ενεργοποίησε «βόμβα» με την Καλντερόν!

Το καλύτερο για το τέλος- Η ΑΕΚ ενεργοποίησε «βόμβα» με την Καλντερόν!

Ο Αλέξης Αλεξίου κατάφερε να φέρει στην ΑΕΚ την κορυφαία αθλήτρια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το καλό για το τέλος το κράταγε η ΑΕΚ η οποία «έκλεισε» την σπουδαία ακραία Ροσίρ Καλντερόν.

Ο Αλέξης Αλεξίου που χειρίστηκε την υπόθεση κατάφερε να αποσπάσει το πολυπόθητο «ναι» και να ντύσει στα «κιτρινόμαυρα» μια από τις πιο κορυφαίες αθλήτριες του παγκοσμίου βόλεϊ. Με την προσθήκη της Καλντερόν η ΑΕΚ κλείνει και την θέση της 4ης ξένης.  Η περίπτωση της είχε πολλές δυσκολίες αλλά τελικά ξεπεράστηκαν με την Καλντερόν να ετοιμάζεται να φορέσει την φανέλα του «Δικεφάλου».

Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη αθλήτρια που διαθέτει τεράστια εμπειρία έχοντας αγωνιστεί στο υψηλότερο και θα συμβάλλει σημαντικά στην πορεία της ΑΕΚ τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η Καλντερόν ήταν μέλος της εθνικής ομάδας γυναικών της Κούβας που κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στους θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004. Τον Νοέμβριο του 2014, έλαβε την Ρωσική υπηκοότητα. Η ύψους 1.91μ αθλήτρια γεννημένη στις 28 Δεκεμβρίου 1984 έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στα πρωταθλήματα της Τουρκίας, Ιταλίας, Πολωνίας, Ιαπωνίας, Ρωσίας. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με την φανέλα της Μπολού Μπελεντιεσπόρ στο πρωτάθλημα της Τουρκίας.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X