Μουρίνιο για Ουκρανία: «Αυτός ο κόσμος έχει ανάγκη από ειρήνη και ευτυχία»

Μουρίνιο για Ουκρανία: «Αυτός ο κόσμος έχει ανάγκη από ειρήνη και ευτυχία»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο μίλησε για την κατάσταση στην Ουκρανία, με αφορμή το φιλικό της Ρόμα με τη Σαχτάρ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το φιλικό παιχνίδι της Ρόμα με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ στάθηκε ως η αφορμή για ένα αντιπολεμικό μήνυμα, ενάντια στην εισβολή στην Ουκρανία. Ναι μεν οι Ρωμαίοι επικράτησαν με 5-0 (08/08) σε ένα κατάμεστο από 65.000 θεατές, Ολίμπικο, αλλά το σκορ πέρασε σε δεύτερη μοίρα.

Σε πρώτο «πλάνο» βρέθηκαν τόσο οι εκδηλώσεις στήριξης, όσο και οι δηλώσεις του προπονητή των «τζιαλορόσι», Ζοσέ Μουρίνιο, μετά το πέρας της αναμέτρησης.

«Οι Ουκρανοί παίκτες έδειξαν πόσο ενωμένοι και γενναίοι είναι. Δεν έχω πολλά να πω, εκτός από το ότι θέλουμε ευτυχία και ειρήνη για αυτό τον κόσμο. Είδαμε επίσης παιδιά από την Ουκρανία να χαμογελούν και αυτό είναι που θέλουμε να βλέπουμε.

Έχω δώσει ματς στην Ουκρανία αρκετές φορές αλλά ποτέ στο Ντόνετσκ και ποτέ κόντρα στην Σαχτάρ, κάτι που είναι εκπληκτικό αν αναλογιστεί κανείς τα ματς στα οποία έχω πάρει μέρος στην Ευρώπη. Ήταν ωραίο που αντιμετωπίσαμε την Σαχτάρ, έστω και υπό αυτές τις συνθήκες» ανέφερε αρχικά, για να συμπληρώσει.

«Παίζουν όμορφο ποδόσφαιρο και αυτό είναι σημαντικό για μας. Υπάρχει επίσης και η ανθρώπινη πλευρά με τα ανθρώπινα συναισθήματα που μπορεί να προβάλλει το ποδόσφαιρο.

Πρέπει να το δούμε το ματς από δύο οπτικές γωνίες: η μία είναι το ποδόσφαιρο και για εμάς είναι σημαντικό να παίζουμε απέναντι σε μια καλή ομάδα γιατί χρειαζόμαστε δύσκολα παιχνίδια πριν από την έναρξη της σεζόν.

Έπειτα υπάρχει η ανθρώπινη πλευρά: προφανώς πιστεύω ότι όλοι στο γήπεδο ήταν ενωμένοι στην υποστήριξή τους σε μια χώρα που περνάει μια δύσκολη περίοδο».

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X