«Βλέπει» Μπρόζοβιτς η Λίβερπουλ

«Βλέπει» Μπρόζοβιτς η Λίβερπουλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο τραυματισμός του Τιάγκο Αλκαντάρα στην πρεμιέρα της Premier League έχει βάλει σε μεταγραφικές σκέψεις τη Λίβερπουλ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο εξωτερικό και δη στο calciomercato, οι «ρεντς» δεν αποκλείεται να κινηθούν για την απόκτηση κεντρικού χαφ, τον οποίο έχουν εντοπίσει στο Μιλάνο.

Ο λόγος γίνεται για τον άσο της Ίντερ, Μαρσέλο Μπρόζοβιτς με τους «κόκκινους» να φαίνονται διατεθειμένοι να προσφέρουν στους «νερατζούρι» και έμψυχα ανταλλάγματα μεταξύ των οποίων έναν εκ των Ναμπί Κεϊτά ή Ρομπέρτο Φιρμίνο.

Ο Γιούργκεν Κλοπ είναι μεγάλος θαυμαστής του Κροάτη διεθνή ποδοσφαιριστή και όπως αναφέρει το δημοσίευμα, θα χαρεί να ανταλλάξει τον Κεϊτά ή τον Φιρμίνο για τον μέσο της Ίντερ. Το αφεντικό της Λίβερπουλ παραδέχτηκε μετά τον αγώνα με την Φούλαμ, ότι μπορεί να αναγκαστεί να επιστρέψει στη μεταγραφική αγορά για έναν μέσο, αν και επέμεινε επίσης, ότι δεν θα πανικοβληθεί για την απόκτηση οπωσδήποτε κάποιου κεντρικού μέσου.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X