Στην ΑΕΚ για 3 χρόνια ο Καράμπελας - Δίνεται δανεικός στον Απόλλωνα Πάτρας

Στην ΑΕΚ για 3 χρόνια ο Καράμπελας - Δίνεται δανεικός στον Απόλλωνα Πάτρας
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ απέκτησε τον Ζώη Καράμπελα και τον δίνει δανεικό στον Απόλλωνα Πάτρας

Παίκτης της ΑΕΚ για τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι ο Ζώης Καράμπελας, ο οποίος φέτος θα αγωνιστεί δανεικός στον Απόλλωνα Πάτρας.

Όπως αναφέρει το sdna, η Ένωση είχε προσπαθήσει να κάνει δικό της τον διεθνή, με τις μικρές Εθνικές ομάδες, γκαρντ κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν, όμως η άρνηση της Λάρισας να παραχωρήσει τον παίκτη, άναψε… κόκκινο στην υπόθεση.

Το καλοκαίρι όμως τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Ο Καράμπελας ήταν ελεύθερος και η ΑΕΚ δεν έχασε την ευκαιρία. Η Ένωση έφτασε σε συμφωνία με τον 21χρονο γκαρντ για τα επόμενα 3 χρόνια. Ωστόσο την ερχόμενη σεζόν δεν θα φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Κι αυτό γιατί θα αγωνιστεί στον Απόλλωνα Πάτρας με τη μορφή δανεισμού. Ο Νίκος Βετούλας επιθυμούσε την προσθήκη του πρώην άσου του Περιστερίου, ο οποίος θα γίνει κάτοικος Πατρών, αλλά με τη μορφή δανεισμού από την Ένωση, η οποία θα παρακολουθεί την πορεία του.

Στην ΑΕΚ άλλωστε πιστεύουν πολύ στις ικανότητες του εκρηκτικού γκαρντ και τον υπολογίζουν ως μέλος της ομάδας για τα επόμενα χρόνια. Αυτός ήταν και ο λόγος άλλωστε που οι δύο πλευρές υπέγραψαν συμβόλαιο διάρκειας 3 ετών.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X