Μαλδίβες θα γίνουμε: Έρχεται στην Ελλάδα ο παγκόσμιος κολοσσός των υδροπλάνων κι αλλάζει το τοπίο

Μαλδίβες θα γίνουμε: Έρχεται στην Ελλάδα ο παγκόσμιος κολοσσός των υδροπλάνων κι αλλάζει το τοπίο

Μια ανάσα μακριά από μια επένδυση εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά από δεκαετίες από τότε που ακούστηκε ως ιδέα, το εγχείρημα της χρήσης υδροπλάνων στην Ελλάδα βρίσκεται στην τελική φάση υλοποίησής του. Η αθάνατη ελληνική γραφειοκρατία φαίνεται ότι επιτέλους νικήθηκε και πιθανότατα τον Σεπτέμβρη αρχίζουν οι πτήσεις, με αρκετούς διεθνείς «παίκτες» να είναι έτοιμοι να μπουν στην αγορά-φιλέτο που υπόσχεται να μετατρέψει την χώρα σε «Μαλδίβες της Ευρώπης».

Παρά τις δεδομένες αντιξοότητες και τα εμπόδια που υπήρχαν όλα τα προηγούμενα χρόνια, το επενδυτικό ενδιαφέρον παρέμεινε ιδιαίτερα ζωηρό. Άλλωστε η ίδια η μορφολογία της Ελλάδας και τα αμέτρητα νησιά της που αποτελούν και δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς αποτελεί εχέγγυο και εγγύηση για την επιτυχία του εγχειρήματος. Γι’ αυτό και οι ενδιαφερόμενοι συνέχισαν να ασκούν πιέσεις και να ελπίζουν ότι θα έφτανε η στιγμή, ένα βήμα από την οποία βρισκόμαστε τώρα.

 

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνέχεια του κειμένου

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X