Τούχελ: «Η Τσέλσι χρειάζεται μία νέα γενιά αμυντικών»

Τούχελ: «Δεν αισθάνομαι ποτέ ασφαλής και κανείς δεν θα έπρεπε να είναι»
Photo Credits: INTIME

Στην ενίσχυση της αμυντικής γραμμής της Τσέλσι με... νιότη στάθηκε ο Τόμας Τούχελ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα… γηρατειά της  Τσέλσι στάθηκε ο Τόμας Τούχελ.

Πιο συγκεκριμένα, ο κόουτς των «μπλε» είναι ικανοποιημένος από την απόδοση των Τιάγκο Σίλβα, Θέσαρ Αθπιλικουέτα και Καλιντού Κουλιμπαλί στο παιχνίδι με την Έβερτον, αλλά με τους τρεις μπακ να έχουν συνολική ηλικία 100 (!) έτη, ξέρει ότι η ομάδα πρέπει να βρει την επόμενη γενιά αμυντικών.

Αναλυτικά ο Γερμανός κόουτς είπε:

«Είμαστε τόσο χαρούμενοι που έχουμε παίκτες όπως ο Αθπιλικουέτα, ο Τιάγκο και ο Καλιντού, αλλά είναι επίσης σημαντικό να έχουμε την επόμενη γενιά που θα αναλάβει από αυτούς τα επόμενα χρόνια.

Το παιχνίδι έχει γίνει πολύ δυνατό και πολύ απαιτητικό, αυτή είναι η κατάσταση, οπότε χρειαζόμαστε και άλλους παίκτες να εναλλάσσονται με αυτά τα παιδιά.

Σε γενικές γραμμές, είναι γεγονός ότι έχουμε τους τρεις μπακ, τον τερματοφύλακα και τα δύο αμυντικά χαφ μας, Ζορζίνιο και Καντέ, οι οποίοι είναι όλοι κοντά στα τριάντα. Έτσι είναι και ενώ είμαστε πολύ χαρούμενοι με αυτούς τους παίκτες, πρέπει επίσης να σκεφτούμε το μέλλον».

Η Τσέλσι, τρίτη την περασμένη σεζόν, υποδέχεται την Τότεναμ την Κυριακή σε ένα παραδοσιακό λονδρέζικο ντέρμπι.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X