ΑΕΚ: Ο Γαλανόπουλος συμμετείχε και σε κομμάτια τακτικής σήμερα

ΑΕΚ: Ο Γαλανόπουλος συμμετείχε και σε κομμάτια τακτικής σήμερα
Photo Credits: INTIME

Ο Κώστας Γαλανόπουλος επιστρέφει σταδιακά σε φουλ ρυθμό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κώστας Γαλανόπουλος επιστρέφει!

Ο χαφ της Ένωσης που πριν λίγες εβδομάδες υπόγραψε την επέκταση της συνεργασίας του με την ΑΕΚ συμμετείχε σε μέρος του κανονικού προγράμματος της προπόνησης σήμερα φέρνοντας χαμόγελα στα Σπάτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γαλανόπουλος συμμετείχε και σε κομμάτια τακτικής στο σημερινό πρόγραμμα της προπόνησης.

Ο Γαλανόπουλος είχε δηλώσει με την επέκταση του συμβολαίου του ότι έχει έρθει η ώρα να δώσει απαντήσεις στο γήπεδο και όπως φαίνεται δουλεύει σκληρά για να πείσει τον Ματίας Αλμέιδα και να επιστρέψει στην δράση για τα καλά.

Όσον αφορά στην προπόνηση, στο κανονικό πρόγραμμα επανήλθε ο Ζίγκα Λάτσι, ενώ με ατομικό πρόγραμμα συνέχισε ο Θεοδόσης Μαχαίρας. Πρόγραμμα αποφόρτισης έκανε ο Πέτρος Μάνταλος.

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X