Η ΑΕΚ Β' δοκιμάζει τον γιο του Νταμπίζα!

Η ΑΕΚ Β' δοκιμάζει τον γιο του Νταμπίζα!
Photo Credits: INTIME

Ο Κώστας Νταμπίζας δοκιμάζεται από την δεύτερη ομάδα της ΑΕΚ αυτές τις ημέρες στην Πορτατιά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προχωράει με γοργούς ρυθμούς ο σχεδιασμός για την ΑΕΚ Β’ η οποία εντυπωσίασε πέρυσι κατά την πρώτη της παρουσία στην Super League 2.

Φέτος η ΑΕΚ Β’ είναι μία εντελώς νέα ομάδα και περιμένει τις τελικές αποφάσεις του Ματίας Αλμέιδα για το ρόστερ, καθώς και τις μεταγραφικές κινήσεις της διοίκησης για να ενισχυθεί.

Τις τελευταίες ημέρες η ΑΕΚ Β’ δοκιμάζει αρκετούς παίκτες και ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που τσεκάρει ο Σωκράτης Οφρυδόπουλοςγια τη νέα σεζόν είναι και ένας εκ των γιων του Νίκου Νταμπίζα, ο Κώστας.

Ο Κώστας Νταμπίζας είναι γεννημένος την 1η Δεκεμβρίου 2000 στην Αθήνα. Ξεκίνησε στην ακαδημία του Παναθηναϊκού, απ’ όπου αποχώρησε λόγω σπουδών στην Αγγλία. Στο Νησί έπαιξε στη Γκέιτσχεντ. Με την επιστροφή του στην Ελλάδα εντάχθηκε στον Αστέρα Βάρης. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στην ακαδημία της Άρσεναλ στην Ελλάδα. Την περασμένη σεζόν είχε υπογράψει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό Β’ μετρώντας μόλις δύο συμμετοχές.

Ο μικρός Νταμπίζας περνά από το μικροσκόπιο του Οφρυδόπουλου, ο οποίος θα αποφανθεί για το μέλλον του νεαρού και αν συνεχίσει στην ΑΕΚ Β’.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X