Τι σημαίνει η προσθήκη winger στις άμεσες μεταγραφικές προτεραιότητες της ΑΕΚ

Τι σημαίνει η προσθήκη winger στις άμεσες μεταγραφικές προτεραιότητες της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο Αλμέιδα έχει τους… λόγους του που βάζει στο τραπέζι των άμεσων μεταγραφικών αναγκών και την προσθήκη ενός winger

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την ΑΕΚ η ανάγκη για την απόκτηση ενός ακόμα κεντρικού αμυντικού και ενός επιθετικού, είναι δεδομένη. Και αποτελεί πρώτη και άμεσα προτεραιότητα.

Ωστόσο στο “κάδρο” των αναγκών ενίσχυσης, έχει μπει και η μεταγραφή ενός winger. Μια κίνηση που φαίνεται πως έχει μπει στο πλαίσιο του βασικού μεταγραφικού κύκλου της ΑΕΚ.

Αυτή η πρόθεση της Ένωσης να αποκτήσει έναν ακραίο επιθετικό, δεν είναι κάτι που μπήκε τώρα στην μεταγραφική συζήτηση. Ήταν κάτι που είχε τεθεί επί τάπητος όταν έγινε ο αρχικός μεταγραφικός σχεδιασμός. Ωστόσο φαινόταν να έχει ατονίσει η συζήτηση για την προσθήκη ενός winger, κυρίως λόγω του σχηματισμού που εφαρμόζει ο Ματίας Αλμέιδα από την αρχή της προετοιμασίας.

Γιατί χρειάζεται ο Αλμέιδα έξτρα ακραίο επιθετικό για τη «μηχανή» της ΑΕΚ

Θεωρητικά, η ΑΕΚ δεν είχε τόσο μεγάλη αγωνιστική ανάγκη, για μια τέτοιου είδους προσθήκη. Πρακτικά όμως, είναι κάτι που όπως όλα δείχνουν το θέλει ο Αργεντινός προπονητής. Και προφανώς έχει τους λόγους του. Ο Αλμέιδα εκτός από τον σχηματισμό με τριάδα στο κέντρο της άμυνας, έχει στο μπλοκάκι του και σύστημα με τετράδα. Όπως για παράδειγμα το 4-3-3.

Διαβάστε τη συνέχεια

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X