Αστυνομικός δολοφόνησε σε μπαρ τον παγκόσμιο πρωταθλητή ζίου ζίτσου (VIDEO)

Αστυνομικός δολοφόνησε σε μπαρ τον παγκόσμιο πρωταθλητή ζίου ζίτσου (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σοκ στον χώρο του αθλητισμού! Ο παγκόσμιος πρωταθλητής ζίου ζίτσου, Λεάντρο Περέιρα ντο Νασιμέντο Λο δολοφονήθηκε στο Σάο Πάολο τα ξημερώματα της Κυριακής (07.08) από αστυνομικό.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο Λεάντρο Περέιρα ντο Νασιμέντο Λο πυροβολήθηκε στο Σάο Πάολο, μετά από καβγά σε κλαμπ.

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος του οκτώ φορές παγκόσμιου πρωταθλητή, δράστης και θύμα διασκέδαζαν στο κλαμπ Sírio, όταν και διαπληκτίστηκαν.

Αυτόπτης μάρτυρας αλλά και φίλος του αδικοχαμένου αθλητή ανέφερε ότι ο δράστης προκάλεσε τον Λο και την παρέα του λίγο πριν το μοιραίο. Για για να ηρεμήσει την κατάσταση, το θύμα ακινητοποίησε τον θύτη του, ο οποίος αφού αφέθηκε ελεύθερος, πυροβόλησε τον παγκόσμιο πρωταθλητή μια φορά στο κεφάλι.

«Ήρθε στο τραπέζι που βρισκόμασταν πέντε άτομα και πήρε ένα μπουκάλι. Ο Λο τον ακινητοποίησε κι όταν τον άφησε, αυτός έκανε τέσσερα βήματα πίσω και πυροβόλησε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Ίβα Σικέιρα Τζούνιορ, ανέφερε ότι μετά τον πυροβολισμό, ο δράστης κλώτσησε το θύμα δύο φορές στο έδαφος και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Στη συνέχεια, ο δολοφόνος παραδόθηκε στην αστυνομία. Όπως προκύπτει, το συγκεκριμένο άτομο (το όνομα του φαίνεται πως είναι Ενρίκε Οτάβιο Ολιβέιρ; Βελόσο) ήταν αστυνομικός και είχε πάρει μέρος σε αρκετά περιστατικά βίας.

Πηγή: newsit.gr

Βαγγέλης Αρναούτογλου - ΑΕΚ: Πολλά πρέπει να ειπωθούν και ακόμα πιο πολλά να γίνουν
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X