ΑΕΚ: Αυτά θέλει για τα άκρα ο Αλμέιδα

ΑΕΚ: Αυτά θέλει για τα άκρα ο Αλμέιδα
Photo Credits: INTIME

Στην ΑΕΚ πέραν από στόπερ και σέντερ φορ, ψάχνουν και έναν ακραίο επιθετικό - Τι ζητά ο Αλμέιδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η  μπαίνει στην τελική ευθεία για την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου, αλλά και την ολοκλήρωση του μεταγραφικού σχεδιασμού. Με ηρεμία και συνεργασία μεταξύ της ομάδας που χειρίζεται τις μεταγραφές και του Αλμέιδα, στην Ενωση ψάχνουν τις ιδανικές κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ. Είναι δεδομένο πως η ΑΕΚ θα προχωρήσει στην απόκτηση στόπερ, σέντερ φορ, αλλά και ενός ακραίου επιθετικού, με τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Αλμέιδα.

Για την άμυνα και την κορυφή της επίθεσης, τα πράγματα δείχνουν αρκετά ξεκάθαρα. Εδώ και καιρό πάντως, από τη στιγμή που ο Αλμέιδα αποφάσισε να καθιερώσει σχήμα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς – και άρα ακραίους που καλούνται να παίξουν όλη την πλευρά, με περισσότερα τρεξίματα και απαιτήσεις. Φαίνεται να ψάχνεται έντονα, ιδιαίτερα στη δεξιά πλευρά και πλέον φαντάζει ως εξαιρετικά πιθανό να υπάρξει κίνηση για έναν ακραίο παίκτη.

Το ιδιαίτερο στη συγκεκριμένη περίπτωση αφορά τα χαρακτηριστικά που ζητά ο προπονητής της ΑΕΚ. Όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στην εκτίμηση, πως ο Αλμέιδα ζητά να προστεθεί ένας winger ή ένας εξτρέμ εάν θέλετε. Παίκτης που θα μπορεί να παίξει και σε διαφορετικό σχηματισμό, θα μπορεί να ανταποκριθεί και στο 4-3-3, αλλά και όλη την πλευρά εάν επιλέγεται τριάδα στην άμυνα. Γι’ αυτό και θεωρεί πως είναι καλυμμένος αριστερά με τον Τσούμπερ.

Τσούμπερ από δεξιά

Για τη δεξιά πλευρά πάντως, Τσούμπερ δεν υπάρχει. Ισως υπό προϋποθέσεις, αυτήν τη δουλειά θα μπορούσε να κάνει ο Αμραμπατ. Ο Αλμέιδα δοκίμασε στην Κύπρο σε αυτόν το ρόλο τον Γκατσίνοβιτς, ώστε να δει κατά πόσον ο Σέρβος μπορεί να του δώσει λύσεις στη συγκεκριμένη θέση.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X