Νιουκάστλ: Ο Σεν-Μαξιμέν χάρισε ρόλεξ σε φίλαθλο της ομάδας (VIDEO)

Ο Σεντ-Μαξιμέν δεν θέλει να φύγει από τη Νιούκαστλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Άλαν Σεν-Μαξιμέν είχε κέφια μετά τη νίκη της Νιουκάστλ επί της Νότιγχαμ Φόρεστ με 2-0 και πέρα από τα αυτόγραφα που υπέγραψε, έδωσε κι ένα ρόλεξ σε οπαδό της ομάδας.

Ο Γάλλος εξτρέμ αγωνίστηκε βασικός στην εντός έδρας νίκη των «καρακαξών» με 2-0 επί της ομάδας του Βαγγέλη Μαρινάκη και φαίνεται πως το θετικό αυτό ξεκίνημα της ομάδας του τον χαροποίησε… υπέρ του δέοντος.

Ο Αλέν Σεν-Μαξιμέν αποχωρώντας από το γήπεδο κατευθύνθηκε στους οπαδούς της ομάδας, μ’ έναν τυχερό εξ’ αυτών να λαμβάνει ως δώρο από τον 25χρονο ποδοσφαιριστή ένα ρολόι ρόλεξ. Φυσικά, ο φίλαθλος δέχθηκε το δώρο όντας έκπληκτος από την κίνηση του Σεν Μαξιμέν και τον ευχαριστήσε.

Στην συνέχεια ο Γάλλος παίκτης υπέγραψε και μία γαλλική σημαία που κρατούσε ο συγκεκριμένος φίλαθλος με το παιδί του και πάνω είχε γραμμένο το ονοματεπώνυμό του ποδοσφαιριστή της Νιουκάστλ με τον αριθμό 10 από πάνω.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X