Η ΑΕΚ δίνει προτεραιότητα για μεταγραφή στόπερ, φορ και ακραίου επιθετικού

Η ΑΕΚ δίνει προτεραιότητα για μεταγραφή στόπερ, φορ και ακραίου επιθετικού
Photo Credits: INTIME

Το πλάνο της ΑΕΚ για τις μεταγραφικές της κινήσεις το επόμενο διάστημα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αδειάζει η κλεψύδρα της μεταγραφικής περιόδου μιας και πλέον έχει μείνει λιγότερο από ένας μήνας για μεταγραφές παικτών με συμβόλαιο. Η ΑΕΚ γνωρίζει τα «θέλω» της και που χρειάζεται να ενισχυθεί και βρίσκεται στην τελική ευθεία για την απόκτηση τριών παικτών.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν αποφασίσει να κινηθούν άμεσα για τη μεταγραφή ενός δεύτερου στόπερ μετά τον Ντομαγκόι Βίντα, ενός ακόμα σέντερ φορ που θα πλαισιώσει στην κορυφή τον Σέρχιο Αραούχο, αλλά ενός ακραίου επιθετικού. Η ΑΕΚ θέλει και εξτρέμ για να είναι πλήρης επιθετικά.

Οι παραπάνω φδεν θα είναι οι μοναδικές κινήσεις που θα κάνει η Ένωση μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιοχού, αλλά αυτές που θα κυνηγήσει άμεσα για να ενισχυθεί με την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου να είναι πλέον κοντά. Φυσικά, μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου που ολοκληρώνεται το μεταγραφικό παζάρι και για τους ελεύθερους μπορούν να προκύψουν πολλά για τον Δικέφαλο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως επί του παρόντος δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο ως προς τον χρονικό ορίζοντα που θα γίνουν οι εν λόγω κινήσεις καθώς τα πάντα είναι θέμα πορεία της διαπραγμάτευσης. Στόχος για την ΑΕΚ είναι να κλείσουν οι παίκτες που χρειάζονται το συντομότερο δυνατόν, αλλά δεν μπορεί να τεθεί χρονικός ορίζοντας σε αυτό.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X